keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Stihl ms 180 c teräketju

Hyvin varusteltu perusmalli pihapuiden kaatoon ja muihin kodin sahaustarpeisiin. MS1, MS21 MS23 MS 2MS 201T. X-REF, Tuotenumero, Kuvaus, Laipan pituus, Ketjujako.


Stihl ms 180 c teräketju

Jako on kokomääritys, joka tarkoittaa ketjun . Ketjussa on hyvä leikkuuteho ja takapotkuvaimennus. Huomaa määräalennus säästä ja osta kerralla . Oregon laippa mm. Saatavuus: Verkkokauppa. P Picco Micro teräketju (PMX) pitkittäisleikkuuseen, mm.


Varustettu teräketjun pikakiristyksellä. Kompakti saha kotipihan yleistöihin. Moderni moottorisaha ErgoStartilla ja teräketjun pikakiristyksellä. Noissa pikkuritsoissa – se taisi olla 1– malli , jonka hintakin on parisen.


Laaja valikoima polkupyöriä varastossamme! Kannattaa tulla katsomaan! Myös muutamia Helkama sähköpyöriä tullut varastoon. Kätevä, kevyt, tehokas - kaikki mitä hyvässä yleissahassa pitää olla - kaikki samassa paketissa. MSE 160C BQ, MSE 180C BQ, MSE 200C BQ,.


Stihl moottorisahat myy huoltaa. Kevyt, kW polttomoottorikäyttöinen saha ErgoStartilla ja teräketjun pikakiristyksellä. Moottorisaha Sthil MS 1C -BE. Husqvarna MS moott.


W-tai vanhaa peräöljyä. Tehokas moottorisaha on tarpeellinen työväline yhtä lailla ammattikäytössä kuin kotipihalla ja mökillä. Sulkeutuu 19h min. Teräketju ARCHER 3mm vetolenkkiä.


Belgialaisen Eurogardenin laadukas polttoaine ja öljykorkki. Kun ketju pujotettiin takaisin laipan päälle, aloitetaan kärjestä. Jos nyt siis tuollaisten vapaana pyörivien teräketjujen kohdalla ylipäätään edes on kovin. Juu,jos teräketju on iskussa mikä saha hyvänsä pelittää!


Stihl ms 180 c teräketju

Lisätiedot Myydään stihl MS 1C moottorisaha,Toimiva n. Hyvällä laipalla, ketju teroitettu. Ostetaan käytetty edullinen stihl moottorisaha ms 170. Myynnissä vähän käytetty stihl ms 1moottorisaha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit