perjantai 20. lokakuuta 2017

Scheppach sirkkelin moottori

Rakennussahat ja tarkistuspyörösahat. Tarkistuspyörösahojen lisävarusteet. Puuttuu: moottori RAK. Järeä rakennussaha tukevalla halkaisuohjaimella. Terä kallistuu astetta.


Scheppach sirkkelin moottori

Kovametallihampainen pyörösahanterä vakiovarusteena. Pöydänjatke ja siirtopyörät vakiona. Mielestäni SCHEPPACH :in koneet ovat enemmänkin timpureille kuin puusepille. Moottori 230V, 0kW.


Pöytätason koko 6x 4mm. Katso sirkkeli hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Kestävät ja laadukkaat sähkötyökalut rakentamiseen ja remontoimiseen. Scheppach HM100LXU katkaisu- ja jiirisaha.


Kovapalaterän halkaisija 250mm. Jalusta ja pöytätason levennykset vakiovarusteena. Sahausvahvuus 90°: mm. Nova CBS-3sirkkeli Huippulaatuinen pöytäsaha vaativaan käyttöön. Maksimi sahaus mm, terän kallistus astetta.


Virutex TM34 TM48 ALja BL- sirkkeleihin. Pitääkö sitä terän kokoa ja moottorin tehoa painottaa vai ei? Tarkka upotuspyörösaha hiiliharjattomalla moottorilla. Käyttöjännite 36V saadaan. Kertoisikos joku sähköinsinööri kuinka tuollainen suojamaadoitus parantaa moottorin turvallisuutta minä.


Probuilder sirkkelinterä Ø 136x19x4mm T24. Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU300. Lue tarkemmat ehdot tästä.


Tukivarsien nylon pusla - 20. SÄHKÖMOOTTORI KOMPRESSORIIN 3KW 400V Aksila 24mm3. Täytä työkaluhyllyt edullisilla kunnon työkaluilla, joilla hoituvat niin pienet kuin suuretkin projektit.


Sirkkeli on valovirtavehje ja moottorilla tehoa 2kW. Meiltä löydät sirkkelit , porakoneet, katkaisu- ja jiirisahat, . Pari vuotta vanha Ryobin pöytäsaha. Tekniset tiedot Kärkiväli: 4mm.


Sorvaushalkaisija: 3mm. Koneen mitat (P) x (L) x (K): 9× 375 .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit