keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Ford fiesta tyyppiviat

Katsastuksessa havaittuja vikoja. Hyvin huollettuna auto kestää hyvin normaalikäyttöä. Fiestaa voisi verrata Volkswagen Poloon, . Autossa on nimittäin edeltäjäpolven kanssa . Pikkuautoluokka eli B-segmentti on viime aikoina tehnyt yhden . Mallia ei ole laitettu täysin uusiksi, eikä . Focuksen ja Mondeon lisäksi tässä kasassa on myös Fiesta , joka itseasiassa useassa.


Ford fiesta tyyppiviat

Kuulisin mielelläni muiden kokemuksia kyseisestä autosta. Keulan uudet Aston Martin . Viat rassaavat jo aivan uusia autoja. Viat johtuvat usein siitä, että autojen rakenteet eivät kestä suomalaisia kelioloja,. Edellisestä mallistosta on. Video paljastaa viat asiakkaalle . Koeajo on esitetty ensimmäisen kerran Kaaran TV.


Ford Fiesta 39. EX Mitsubishi Colt Invite Cool Peugeot 2Trendy 1. Yleisimmät syyt hylkäämiseen olivat jarrujen ja etuakseliston viat. Myytävänä Dieselit- Dieselautot. Ilmastointi: Ilmastointihuolto.


Ford fiesta tyyppiviat

Manuaalinen ilmastointi ei toimi. Voisi katsoa johtuuko kylmäaineen loppumisesta tms. Faktat: sylinteriä, venttiiliä, kansi ja sylinterikohko metallia, vääntömomentti: 2Nm (2Nm yliahtotoiminnolla), yhdistetty . Itse tykkään tosin Fiestan sisäilmeestä eniten, koska se on. Rouvalla on tommonen muutaman satkun ajettu fiesta powershiftillä. Aika pitkälti samaa mieltä MouTinen kanssa.


Ikuisuusprojektiksi venynyt . Hae automerkkiä, -mallia tai vian tyyppiä. Seat LEON, Hylkäysprosentti: 0. Volvo pelaa juuri niin kuin A-Tehon kotisivuilla kerrotaan. Nyt on softa sisässä. Kylläpä Fiesta muuttui kertalaakista taas uudeksi . Epäluotettavimmat uudet autot (suluissa tyypillisimmät viat ). Sekä Focus että Fiesta aivan loistavia ajettavia, . DSG:n viat taas liittyvät mekatroniikkaan joita on vaihdeltu tuossakin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit