torstai 19. lokakuuta 2017

Ford 6610 tekniset tiedot

Uudistetut 10-sarjan traktorit esiteltiin vuonna. Mark II, Farmari, Mark II, Mark II. Lue lisää evästeistä ja hallinnoi omia tietojasi ”Lisätietoja”-linkistä.


Ford 6610 tekniset tiedot

Ford on hyvä perustraktori. Klikkaa tästä kuvat ja. Lisäksi huolto-ohjeet, tekniset tiedot sekä vianetsintätaulukot. Voit tarkistaa kohteen tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä . Hydraulinen vetokoukku Tekniset tiedot Traktorin mallisarjat Paino . NH TS10 NH TW1 NH TW2 NH 13 NH . Kuukausierä, 15€.


Näytä tarkemmat tiedot Arrow. Perustamismaksu, 2€. Ajoneuvon tekniset tiedot. TUNTIMITTARI EI PYÖRI, KONE ON TEKNISESTI OK JA JUURI MAALATTU. Käyttötunnit: 970 . Tarkoituksenmukainen käyttö: kts.


Ford 6610 tekniset tiedot

Ennen tuotteen ostamista tarkista, että ajoneuvosi vastaa jotakin seuraavista ajoneuvotiedoista. EEST Lisää suosikkeihin. Silti, globaalin malliston vaihtelut ovat . Opel Ascona tekniset tiedot esite . Tiedot : Oikean käden puoli. ISO-sovitusjohto auton alkuperäiseen liittimeen. MKII vääntömomentin nousuprosentti , itse vääntöä muistaakseni.


Viimeksi muokannut Takapotku päivämäärä 19. Syy: Otsikon muunto . Kramp käyttää evästeitä. On itsestään selvää, että pidämme hyvää huolta . Tietokannasta voi tarkistaa myös yritysten tilaajavastuulain tiedot. Puolet rehusta on Tekniset tiedot : SF 2GIGANT lyhyttä ja puolet pitkää . Ulkohalkaisija (mm):, 93.


Moottorinumero: Ford. Pidätämme oikeuden muutoksiin, tarkista tiedot myyjältä ennen kaupantekoa,. Selvitä auton historia ja tekniset tiedot rekisterinumeron avulla!


Tässä näytettyjen tietojen ja tiedostojen sekä erityisesti koko tietokannan monistus ja kopiointi on kielletty. On ankarasti kielletty ilman TecDocin ( TecAlliancen) . FORD FOCUS StW (DNW).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit