torstai 26. lokakuuta 2017

Huutokauppa vantaa

Vantaan kaupunki - Palvelun tuottaja Inter-Hinaus Oy. Yrityksen puhelinnumero:. Suomen monipuolisin huutokauppa. Tavaraa ostetaan myyntiin tai. HUUTOKAUPPA KAIVOKSELASSA TO 22.


Huutokauppa vantaa

Järjestystä rakastava siivousfriikki voisi saada täällä sätkyn. Kaivokselassa Vantaalla. Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.


Kohde on konkurssipesän omaisuutta ja myydään siinä kunnossa kun se myynti hetkellä on. Myyjänä oleva konkurssipesä ei myönnä minkäänlaista takuuta tai . Viimeinen huutoerä tarjolla nyt ! Laadukkaita aurinkolaseja lapsille, kiva monipuolinen valikoima ! Lasten aurinkolasit 2kpl. Hieno kyltti, Vantaa. Turvallisuus Käynnistyksenesto Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Turvatyynyt Sisätilat ja mukavuudet. Ilmastointi: Manuaalinen Lohkolämmitin . Kylpyhuoneen kalusteryhmä, kotiinkuljetus 0€ - kaapit, pesualtaat, peilit, Vantaa.


Myymäläkalusteet, Vantaa. Kuukausittaiset huutokaupat pidetään Käpylän Työväentalolla osoitteessa. September inspection starts on 14. The auction is held on - 23.


Tämän jälkeen jokainen huuto siirtää päättymisaikaa minuutilla. Jos tarjouksesi ylitetään tai jos olet huutokaupan voittaja, saat tiedon siitä tekstiviestinä. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Poliisin haltuun tulleiden aseiden huutokauppa 26.


Huutokauppa vantaa

Huutokauppa Uuraisten Hirvaskankaalla, Huutokaupat Palsanmäki. Zonta Club of Vantaa II. Lappeenranta, Ylivieska, Kajaani, Vaasassa huutokaupat klo sekä klo 14 . Tutustu sivustollamme myynnissä oleviin autoihin, katso tarjoukset ja ota yhteyttä!


Saloon perustettu monipuolinen vanhan- ja käytetyn tavaran ostoskeskus. Kirpputori, vanhan tavaran myymälä sekä huutokauppa. Keräysauto kiertää Helsingissä. Päivän tarjonta myytiin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit