keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Tuurin huutokauppa

Mielenkiintoinen huutokauppa tavaraa laidasta laitaan. Palvelun huutokauppa tarjoaja tuoteryhmälle. Puhelin on soinut siihen tyyliin, että huutokauppaan on luvassa. Fiilisvideota huutokaupasta ! Tuurin Konehuutokauppa järjestetään 22.


Kyllähän siitä meklari varmaan jonkun hyvän tarinan kertoisi perjantain huutokaupassa ”, Aki pohtii. Kajaanin Tila-autot Oy. Eipä noiden huutokauppojen takia kannata pitkää matkaa tehdä.


Kirjailija Antti Tuuri peri kipakan luonteensa isältään. Joskus vielä vien ne Amerikassa huutokauppaan ja voin lisätä alkuperäiseen hintaan . Myynnnissä koneita laidasta laitaan. Yli 80-vuotias kivilinna myytiin huutokaupassa kaupunkiyksiön hinnalla – Ostaja ei. Tuurissa toimiva Laten Kone Oy:n yrittäjä on aloittanut kaupanteon . LATENKONE Oy, Kauhat ja koneet, konekauppaa puoli tosissaan Tuurissa.


Tervetuloa tutustumaan huomenna . Markku Ellala perui Sastamalassa sijaitsevan kotinsa huutokaupan - tai ainakin. Huonosta tuurista kärsinyt Valtteri Bottas kertasi kisan ratkaisuhetkiä: ”Kisa oli . Nämä esineet menevät nyt kuumille kiville huutokaupassa ! Kallen eno vei nimittäin nuoren miehen huutokauppaan. Kalle kertoo, että hänellä on käynyt kova tuuri löytöjensä kanssa.


Vähän ajettuja ja hyvin . Ota yhteyttä: Timo Välisaari. TUURIN KONEHUUTOKAUPPA. Ford GT Vesa Keskiselle 329. Ennen yksisarvishoitoa myös vähän shoppailtiin Tuurissa. Miia työntää ostoskärryjä . Tarvitset huutokauppa yhtiön hyväksynnän, että voit osallistua tähän . Päivämäärä: lauantai 25.


Tuurin huutokauppa

Makeistehtaan pandapatsas sai uuden kodin Tuurista. Lue myös käyttäjäarvostelua. PowerPark Kauhava 1km. Myös Tallinnan-matkasta on . Pandat Lumi ja Pyry km.


Sunnuntaina suuntana on Tuuri ja Vesa Keskisen kauppakylä. Huuto alkaa kello 14. Luvassa on Bio Luvil -esittelyn lisäksi huutokauppaa.


Tuurin huutokauppa

Kyläkauppias Vesa Keskinen dominoi huutokauppaa ja osti itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit