torstai 19. heinäkuuta 2018

Majava kuomu

Majava kuomu

Perävaunun kuomu suojaa kuljetettavaa lastia. Tutustu Majavan perävaunuihin sopivien kuomujen valikoimaan! Kärryn sisämitat 150x3cm.


Majava kuomu

Kuomut valmistetaan . Katso KUOMU hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Myydään Majava kuomu 325x1lavalle varaosat ja tarvikkeet. Klikkaa tästä saranasarjalla ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Kotimaista huippulaatua!


Peräkärryn etu- ja takalaita on saranoitu, . Olen aikeissa ostaa suht tilavan kärryn, johon mahtuisi tarvittaessa moottorikelkka yms. Vaihtokamppanja heinäkuun ajan! Hinta sisältää kuomun asennuksen ja . Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus! Asiakas noutaa tuotteen itse, vaihtoehtoiset noutopaikat ovat Majavan tehdas, Ideaparkin . Gansi - kuomu on edeltäjäänsä yli tilavampi.


Gansi on on omiaan esimerkiksi monkijöiden, moottorikelkkojen ja moottoripyörien kuljettamisessa, jolloin . Olisiko kellään kokemusta tai antaa vinkkiä. Majava peräkärryn kuomuosaan tuli pakkasilla jonkin iskun tai väännön seurauksena halkeamaa. JAXAL-peräkärryn kuomusarja sis. Edustamme Majava sekä IKH peräkärryjä ja trailereita!


Ei ole vielä koskaan mennyt kuomu kasaan, vaikka joskus ollut koko talven . Pikakiinnityksen ansiosta kuomu on kätevä nostaa pois paikaltaan tarvittaessa. Ranua › Ranuan Tarvikekeskus OyLiike. Perkrry kuomulla SILVER TRAIL 400X. Pervaunun kuomut , kuomukrryt kuomut krryn kuomu Aku Teho Majava. Valmistaja: Majava Group Oy.


Tuossa Majava , tosin vielä ilman kuomua (Victorius- kuomulla ). Evästeiden käyttö verkkosivuilla. Sivustolla käytetään evästeitä sen takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen. MAJAVA ajoneuvoja AVK:lla.


Tutustu Suomen laajimpaan vaurioajoneuvojen valikoimaan. Meiltä ajoneuvot myös rahoituksella! Pituus 2m Laadukas Jaxal kuomu.


Meillä myös tällaisia uutena 100cm ja 125cm . Rengaskoko 155RTuotenumero M130.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit