tiistai 31. heinäkuuta 2018

Stiga multiclip 47 käyttöohje

Lue käyttöopas ja turvallisuus- ohjeet ennen laitteen käyttöä. Pidä sivulliset kaukana. Varo uloslentäviä esineitä. Ruohonleikkuri käyttöoppaat.


Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. MODE D EMPLOI GEBRUIKSAANWIJZING SV. Ostin uuden stiga ruohonleikkurin. Niinhän sen käyttöohjeessa varmasti neuvotaan. Olemme valtuutettu BriggsStratton, Partner, Mc Culloch ja Jonsered varaosamyyjä.


Kyseinen koodi löytyy ajoleikkureissa penkin alta tyyppikilvestä tai muissa. Stiga Multiclip Q. Greenteam on suuri eurooppalainen ruohonleikkurivalmistaja, joka valmistaa koneita monelle eurooppalaiselle kauppaketjulle. Teräsrunkoinen työnnettävä leikkuri on varustettu Briggs . Katso tuotteen käyttöohjeet heti ja aivan ilmaiseksi. Erinomainen silppuamisominaisuus: rungon muodon . Työnnettävä ruohonleikkuri Multiclip - ja sivullepuhallusleikkuumenetelmällä.


Uudessa Multiclip -mallistossa silppuamistoimintoa on kehitetty entistäkin paremmaksi: kuvun uudelleen muotoilun ansiosta ruohosilppu viipyy pitempään. Heti varastosta kpl. Silloin kone ei voi vahingossa käynnistyä kesken huollon. Janne Sihvon mukaan ruohonleikkurin säännöllinen huolto lisää koneen käyttöikää. STIGA Etuleikkurit (8).


Pientalokanava-videot. Video: “Terassi on korvannut meillä . Parempi käyttömukavuus ja energiaa säästävä. LED-ajovalojen ansiosta laitteen käyttö onnistuu ympäri vuoden ja.


Palkintoseremonian jälkeen 1. Materiaali ja rakenne, mukavuus ja helppokäyttöisyys , pitokyky ja tehokkuus. V akkuleikkurit: Multiclip AE:n ja Combi S AE:n. Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa.


Soveltuu keskikokoisille . LED-valot, käyttötuntimittari sekä istuimen etäisyyden pikasäätö. Manual: PDF icon e5efcbf5. Online user manual database. Operating instructions for the Multiclip 47S Blue . This year we proudly introduce the new Multiclip with improved .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit