perjantai 27. heinäkuuta 2018

Ford focus testi

Hyvää: moottorikatras, ajettavuus, avustimet, ymmärtää suomea. Ford Focus uusiutui sisältä, ulkoa, alta ja sielultaan. Vaikka Ford on perinteinen massamerkki ja Focus on tyypillinen kansanauto,.


Ford focus testi

Pekka Väisänen ajaa uudella Ford Mondeolla, Jari Puhakka luottaa Audiin. Jotain on autossa tehty oikein, kun minut saa . Tuulilasin koeajossa on yksi mielenkiintoisimmista Fordeista pitkään aikaan, nimittäin ihka uusi neljännen sukupolven Focus 1-litraisella . Moni asiakas ei kohta halua tai tarvitse isompaa Mondeota tai kalliimpia maasturimalleja, kun pienempi . Laajasta valikoimasta löytyy lisäksi enemmän vaihtoehtoja kuin ehkä . Focus sai kehuja muun muassa hyvistä ja hauskoista . Hämärässä on helppo havaita Focuksen raikkaanreippaat linjat. Teksti Velimatti Honkanen. Kuvat Markus Pentikäinen. Näin ei pitäisi tehdä, mutta pakko on, kun lämmitystolppaa ei ole mailla halmeilla.


Fordin Focus -malliston kallein farmari on seissyt . Isot esteet ylittyvät siististi, mutta pienemmät töyssyt saavat aikaan odotettua suurempia tärähdyksiä. Focus reagoi terävästi ohjausliikkeisiin ja se onkin . Auto näyttää sporttisen linjakkaalta, mutta tavaratila ei siitä kärsi. Katsastuksessa havaittuja vikoja. Viimeisellä videolla kerron.


Koeajolle lähdetään . Itäväylän autotoimittaja Petri Matikainen otti . Fordin uusi testilaitos mahdollisti Focuksen turvallisuuden nopeamman ja . Focus ST:n jarrutusteho on osoitettu samoilla vaativilla testimenettelyillä kuin Ford GT ‑superauton, ja testeissä jarrut kestivät häipymättä lähes . Katso kuvat ja lisätiedot autosta. Esittelemme odotetun, nelivetoisen ja kaikkien aikojen nopeimman RS-mallin. Turvallisuutta parantavia teknologioita on monia ja täysin uusi Focus onkin saanut täydet tähteä Euro NCAP - testissä.


Tutustu autovalikoimaamme, tule koeajolle ja pyydä tarjous edullisella . Plakkarissa on muun muassa. Meillä huollat Fordisi takuulla hyvin. Siitä ei ole tullut myyntitilastojen ykkösnyrkkiä, mutta vuosien kuluessa . Näin ollen täysin uusi Focus onkin yksi . Harmonised Light Vehicle Test Procedure ‑ testimenetelmän (WLTP) . Testi päätyi tavallaan tasatulokseen: tietyissä tilanteissa lehdet olivat yhtä . Euro NCAP - kolaritestissä toisen sukupolven Focus menestyi hyvin saavuttaen täyden . Teknisesti samankaltaisia ‎: ‎ Ford Transit Connect.


Ford focus testi

Auto koeajettiin talven lumimyräkässä, jossa Focus pärjäsi loistavasti. Aivan katteettomia lupauksia ei siis TM:n talvitesti antanut. Muokkaa Fordistasi sinulle sopiva hyödyntämällä houkuttelevia lisävarusteitamme, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi.


Uusi malli vie Focuksen. Käy sivustollamme tutustumassa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit