torstai 19. heinäkuuta 2018

Perälevy 250

Perälevy 250

Vama 2takalana, Työkoneet, Työkoneet ja kalusto, Askola, Tori. Muu merkki wieska 2jh1. Uusin päivitys: kuukautta. SSO Maatalous Oy Mikko Kuusvuori.


Vakiona hydraulinen levyn- ja . K on keveisiin traktoreihin tarkoitettu maatila- ja ns. K- malleissa on mekaaninen rungon sivusäätö ja terälevynsäätö. Laadukas Hapa 2hydraulinen takalana.


JYJ2Tuotetta ei ole myynnissä verkkokaupassa. Tiedustele lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Parempaa työn tuottavuutta ja sujuvuutta.


Lanassa on vahva ja varma rakenne ja siinä on vakiona levyn hydraulinen kääntö, kääntömyös . Takalana kaikkeen tasaus- ja maansiirto- sekä lumityöhön. Jykevä toisaalta on hiukan painavampi kuin VM J2(eikös tämä ole se perässä Kortteen konepajan (RAJU ?) tekemä 2m leveä perälevy. Traktorin takalana Hapa 250. Hydraulinen ympäripyörivä lanaosa. Lanaosan vahvuus 6mm vahvalla kotelorakenteella.


KIPA-takalana UHT 250. Sijainti: Urjala, Suomi, Finland Veroton hinta: 7EUR Arvonlisävero: . Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Tarvitsetko myös näitä? Kääntyy hydraulisesti liki 3astetta (kts. video).


Perälevy 250

J2, J250R ja J270R malleissa asentoa veto- ja puskuasennossa 19° välein. Suorita reikien kohdistus lukitustapilla ei sormella! Perälevyn terä on vaihdettavissa Konepaavon . TAKALANA 250X60CM HYDRAULINEN JYKEVÄ H(JYH10- 2). STARK -takalana on kehitetty ympärivuotiseen käyttöön.


Se soveltuu niin teiden kuin pihojenkin tasaukseen ja auraukseen tarkasti ja turvallisesti. Tulipa taas tehtyä turhaa työtä kun ne lumet jo kerkes sulaa. Mallistossa mallimerkinnät ovat J 2 J 2, J 250R , J 270R. Työleveys pienimmässä mallissa on 2senttiä ja seuraavissa malleissa . Kipan valmistamat takalanat.


Leveydet 21 2, 2sekä 300. Lisävarusteena saatavilla kolme eri . Aiemmin oli Vaman 2K mekaaninen takalana. Kulki kevyesti, mutta halusin hydraulisesti kääntyvän ja ostin Jykevän 2:n H10:n.


Talon uusin tulokas. Piti vähän ulkoiluttaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit