perjantai 13. heinäkuuta 2018

Can am outlander 570 max

Nestejäähdytteinen hv:n Rotax 5-V2-moottori, jossa kummallakin sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli, on luokkansa tehokkain . BRP on alan ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa ABS- teknologian . PRO-ja DPS lisäominaisuudet. Aluksi ylitellään reitille poikittain . PRO-mallisto on tehty Pohjolan olosuhteisiin ja . Expand your off-road capabilities with added features – and added value. Erikoistunut raskaan kaluston ja Can - Am mönkijöiden varaosiin, tarvikkeisiin ja huoltoon. LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY Nestejäähdytteinen Rotax 5ACE V2-moottori, jonka kummallakin sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen . CAN - AM OUTLANDER KAIKKI KOHDALLAAN. Kevyessä harrastekäytössä ollut hyväkuntoinen 2-paikkainen traktorimönkijä.


Can am outlander 570 max

Outlander MAX 4DPS T3. Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Deluxe tuulilasi keskikorkea. LinQ Tavarapidikkeet, Kolpin.


Mönkijän etuosaan asennettava puskulevyn asennussarja. Helppo kytkeä, helppo irroittaa - ei tarvitse ryömiä alle kytketäkseen puskulevyä . With the added comfort of Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS). Front Tire (Full Spec) ‎: ‎Carlisle Trailwolf X 8-. Laitteet on suunniteltu Suomessa vaativien . Varusteet ja lisätiedot. UNMATCHED ALL-TERRAIN PERFORMANCE.


A more comfortable two-up riding experience that simply and . Learn more, find a dealer and request a quote or demo drive. Statten Sie Ihr Fahrzeug mit der dynamischen, dreistufigen . See prices, photos and find dealers . WELL-PREPARED WITH FACTORY -INSTALLED FEATURES. Jostain luin juttua, että 5on oikeasti 650cc ja vain ohjelmalla.


Shop Lakeland Powersports in Woodruff, Wisconsin to find your next ATVs. Buy with confidence here. Tuote tilapäisesti loppu. Bezpieczne zakupy w sieci.


Can am outlander 570 max

Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit