tiistai 24. lokakuuta 2017

Telakone vaihtokoneet

Telakone vaihtokoneet

Tule konemaailmaan Humppilaan! Vakaa maansiirtokonealan ammattilainen. Suomen TELAKONE Oy myy perinteisesti hyvät käytetyt maansiirtokoneet yli vuoden kokemuksella. Etsimme toiveittesi mukaisen laitteen!


Telakone vaihtokoneet

Kerro alla olevaan kenttään mitä haet, tai jos haluat myydä koneesi, voimme auttaa siinä. MYYNNISSÄ OLEVAT: TUTUSTU SUOMEN TELAKONE EN LAAAJAAN VAIHTOKONEVARASTOON! Aika vähillä tunneilla tulee koneita vaihtoon. Kokonaisuudessaan yrityksellä on yli . MERCEDES-BENZ ML350 . Maahantuojan tarkastamat vaihtokoneet. Uusimmat vaihtokoneet.


Joskus asiakkaamme haluavat päivittää vanhan koneensa uuteen. Otamme tällöin vanhan koneen vaihdossa, . Meidän järjestelmän etu on se, että vaihtokoneet voidaan kunnostaa kylvöön vaikuttavilta osiltaan uudenveroiseksi, kun alle vaihdetaan uudet . Katso myös vaihtokoneet ja ota yhteyttä jos löytyy jotain mielenkiintoista. Konetorissa myytävänä olevat kohteet. Telakoneen kautta myytävät koneet.


Vaihtokone huollon ajaksi. Koneita on eri leveyksillä, eri ajonopeusalueilla ja erilailla teloilla . Rautionmaan perheyrityksessä yli kaksisataa vaihtokonetta , . Hitachin maanrakennuskoneissa käytetään uusinta tekniikkaa ja ne täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset. Hitachi tela-alustaiset kaivinkoneet tunnetaan . Meillä on kattava ja laadukas valikoima huollettuja ja käyttövarmoja vaihtokoneita.


Ollut 16ton telakoneessa. Työkohteet ovat noin kilometrin säteellä Kangasalta ja esimerkiksi telakone - ja kuorma-autoyhdistelmään verrattuna siirtyminen on todella . Kone on esillä Finnsiirto Tampereella, tervetuloa koeajolle! Cat-koneet asettavat alamme standardin. Caterpillarin konemallisto koostuu yli 3mallista, joista valtaosa on Witraktorin kautta saatavilla Suomessa. Martis- kin mielellään ottaa . Agrimarket -Konemyynti mm.


Telakone vaihtokoneet

JohnDeere, vaihtokoneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit