tiistai 17. lokakuuta 2017

Variaattorin hihna

Dayco variaattorin hihna 811x15. Variaattorin hihna 7x 1Dayco. Tiedustele saatavuutta ja tarkempia lisätietoja . Raahen Motocafesta saat variaattorin hihnat kattavasti nopealla toimituksella – edulliseen hintaan. Mulla räjähtänyt kaksi variaattorin hihnaa parin viikon sisään.


Variaattorin hihna

Tilaa variaattorin hihna täältä. Viimesellä ehdin ajaa 200km kun poksahti jänkällä. Näyttää että umpisella remmi . MAXon edullisempi variaattorinhihna peruskelkkailijalle pienempitehoisiin vapaa-ajan kelkkoihinsekä työkelkkoihin. Aramidvyön ansiosta erittän kestävä.


Laaja valikoima mönkijän variaattorin hihnoja. Merkeiltä kuten EPI, Gates, Moose , Carlisle. Polaris, Can-am, Arctic cat, Yamaha, CF-Moto mönkijöihin! Voidaankin sanoa että tämä . Ajovarusteet, varaosat, renkaat ja viritysosat moottoripyöriin, mopoihin, kelkkoihin ja mönkijöihin. Tarjoamme myös huolto- ja korjauspalvelut kyseisiin . Käy malleihin: Leveys: 32mm.


Variaattorin hihna

Myydään Aixam Alkuperäinen varaosat ja tarvikkeet. Moottoripyörän varaosat ja tarvikkeet,. Hyvälaatuinen variaattorinhihna Narakulta. Generic, Kymco ja SYM - skoottereihin.


Tämä hihna tarjoaa hyvän kiihtyvyyden ja voimansiirron. Hihnategnologian huipulta. Suunniteltu kestämään ja . Pituusmitta on mitattu hihnan päälliosan ja alaosan liittymästä- Aixam Mega . Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Pituus 992mm Sopivuus: BELLIER UTILITAIRE YANMAR VCHATENET STELLA MOT.


Variaattorin hihna

PERKINS CMC ERAD MOT. Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Kevlar vahvistettu hihna. Saksalaisvalmisteinen variaattorinhihna. Utmärkt rem för originalersättning till scooters med hjul.


Tällä videolla näytän miten vaihdetaan variaattorin hihna ! Videolla esiintyvä mopo on Suzuki Street Magic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit