maanantai 9. lokakuuta 2017

Lumiketjut maasturiin

Maastoautoihin, offroadiin parantamaan vetopitoa, jäisille teille, sohjoisille pikkuteille ja vaativimpiin olosuhteisiin lumiketjuja 4xmaasturit , Suv autot, Pick Upit, . Kertokaa mulle miksi hiluxin ohjekirjassa kerrotaan että lumiketjuja saa pitää vain taka-akselilla? Edessähän niitä eniten kuitenkin tarvis. Kelin muuttuessa kesken ajon esim. Nyt pitäis saada kunnon lumiketjut maasturiin ! Tietääks joku mitkä kannattaa hankkia.


Lumiketjut maasturiin

Mistä hyvät lumiketjut ? LUMIKETJUT postausta 21. Lisää tuloksia kohteesta forums. Tuoteryhmä: Jäänastat ja lumiketjut. Tilaa lumiketjut edullisesti netistä – rengas-online. Auton lumiketjut voivat pelastaa esimerkiksi lumisella mökkitiellä tai muilla huonosti auratuilla teillä.


Valikoimastamme löytyvät lumiketjut on helppo asentaa. Hyvin antaa lisää pitoa mökkiteillä. Pitihän ne kokeilla kun tuli tuollaiset Biltemasta ostettua. Taisi maksaa reilut euroa.


Perinteinen lumiketju etu- ja taka- ja nelivetoisiin henkilö- ja pakettiautoihin. SUVit, pick-upit, pakettiautot, pienet kuorma-autot. Ketjut ovat vähän hankalat, mutta lisäävät kyllä kiistatta pitoa. Nyt tosin puhun ihan maasturiin tarkoitetuista, hyvärakenteisista ja tukevista, . Lumiketjut LAND ROVER 3. ALUMIINIVANNETTA MAASTURIIN. SUUREN SUOSION SAANUTTA ERITTÄIN EDULLISTA MULTIRAC MULTERRAIN MAASTURIN RENGASTA.


Volkswagen Iltis - maasturi. Miettiny kans tilata tuolta samasta paikasta ainakin toiseenpäähän ketjut , ihan kohtuu valikoima ainakin pienempiin maasturin renkaisiin ja . KETJUHINNASTO Laadukkaat lumiketjut edullisesti Mönkijät Trukit Kuormaajat. Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat. Maastoauton renkaita sopusuhtaiseen hintaan ja jokaiseen käyttötarkoitukseen Rengas Outletilta.


Lumiketjut maasturiin

Kaikki merkit parhain hinnoin ja toimitus kaupan päälle. Avolavat on liian kankeita ja ryömintä yleensä puuttuu. Lyhyt maasturi napalukoin ja lumiketjut. Diesel ominaisuuksiltaan parempi.


Bensakoneinen sutii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit