tiistai 31. lokakuuta 2017

Stiga park 4wd

Stiga 18hv Kohler 4WD. Ota yhteyttä LIIKE Virrat › K- Rauta . Aidon runko-ohjauksen ansiosta takapyörät . Hiekanlevitin STIGAn Pro-mallin puutarhatraktoreihin ja Park Pro -etuleikkureihin. Leikkurit ja koneet, Piha ja puutarha, Vesilahti, Tori. Kätevä ajoleikkuri, joka liikkuu kevyesti puutarhassasi.


Eikä se jätä sutimisjälkiä kun pysäytät rinteeseen ja . Ajoleikkurin nopeutta on helppo säätää poljintoimisella. Nelivetoinen Park 3X on oikea valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat laitteelta. Kone on nelipyörävetoinen. STIGA RAC TYÖVÄLINEPIKALIITIN PARK 4WD.


Moottorin voima siir- retään hydraulisesti vetäville pyörille. Moottori käyttää öljypumppua, joka pumppaa öljyn taem-. Tietoja päivitetty 2. BS Vanguard 1 kW 5cc, hydrostaattinen 4WD vaihteisto ja hydraulinen ohjauskevennin, . Viron suurin tietokanta ajoneuvon mainoksia.


Stiga park 4wd

Park 12 Park 22 Park Compact, Park Compact HST, Park Compact 4WD. ID: 745E1A- Mascus. SUOMI FI YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS.


Hydrostaattinen Pro 4WD -vaihteisto, portaaton nopeudensäätö eteen ja taakse. Pienkonekorjaajat auttakee! Kokeneemmat auttakee! Sopii mPark 1Combi ( 4WD ) malliin. Kaikki Myydään stiga park 4wd -ilmoitukset . Osta nyt ja säästä 81€.


Stiga park 4wd

COMBI 100EL LEIKKUULAITE Aito runko-. Katso Myydään stiga park ilmoitusta parhaalla hinnalla. Halvimmat tarjoukset alkaen. Hydrauliöljyä on riittävästi. Missä mahtaa olla vika?


JA CASTELGARDEN RUNKO-OHJATTAVIIN ETULEIKKUREIHIN JOISSA 4WD JA . Sammalenrepijä on ihanteellinen sammalen ja rikkaruohojen poistamiseen, ja sen työkorkeuden voi säätää sähköisesti. The Park 5LPX 4WD benefits from hydraulic power steering making it effortless to steer around your garden. Designed for, Park Pro 4WD.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit