keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Barum traktorin renkaat

Barum traktorin renkaat

Maatalousrenkaat (pdf-tiedostoja). Michelin- maatalousrenkaat 1. Kleber- maatalousrenkaat 1. Mitas, Cultor, Özka, Alliance ja BKT merkkiset renkaat. TRAKTORIN VETORENKAAT. Tuhannet varaosat ja muut tuotteet.


Selaa kohteita ja löydä itsellesi Renkaat ja vanteet. Houkuttelevia tarjouksia . Käytetyt traktorin renkaat 12. BARUM , vannekehät mukana, pinta 80- , ei murtumia. Cordiant kesärenkaat, Renkaat ja vanteet, Paltamo, Tori.


Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Conti tulee nykyään Mitaksen (ent. barum ) tehtaalta. Jos tarvitset renkaita traktoriin , puimuriin, kuorma-autoon, trukkiin, . Ei kai nuokaan kehnompia ole kuin muutkaan.


Tykkään niistä enemmän, kuin . Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Vinkki: mikäli luet listaa puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon, jotta lista näkyy . Kulutuspinta ( palkokorkeus): ks. Vanne: Keskiön reikä: 118mm. Kiinnitys: 6-pultilla.


Laadukkaat traktorin renkaat sekä kesä, että talvi ajoon. Hanki kunnon työvälineet alle, niin hommat sujuu kuin heinän teko! Nopea ja ennen kaikkea maksuton toimitus! Nyt myynnissä traktorien lisävarusteet Muu merkki renkaat 20.


Meiltä netin kattavin rengasvalikoima! Mustasaari, Pohjanmaa. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Nokian Renkaat Hakka Blue Kesärenkaat. Nordexx FastMoveKesärenkaat.


Barum Bravuris 3HM Kesärenkaat. Renkaat edulliseen hintaanrenkaan Outlet - rengas -guru. Kesä , kaikki kauden tai talvirenkaat vähentynyt huomattavasti netistä laadukkaita residuaalieränä. Kauttamme saat traktor , maatalous-, metsäkone- sekä muiden työkoneiden renkaat.


Barum traktorin renkaat

Renkaan DOT-merkintä kertoo renkaiden valmistuspäivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit