tiistai 24. lokakuuta 2017

Myydään valmet traktori

Myydään valmet traktori

Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Tutustu ja löydä omasi! Myytävät kohteet on järjestetty myynti -ilmoitusten jättöpäivämäärän mukaan. Valmet 655-4xGLOX ().


Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Myydään eniten tarjoavalle. LEWIS Landlord 410S, traktorin takakaivuulaite, Hollola. Ota yhteyttä suoraan myyjään: Hansa Machines. Katso tästä lisätiedot ja kuvat.


Orimattilan kaupungin liikuntapalveluissa . Keräämme sinulle kaikki ilmoitukset monilta ilmoittelusivustot! MYYDÄÄN TRAKTORI merkki ja tyyppi. LAB käyttöönottovuosi. Savenmaan KRAMP myymälän avajaisissa Nivalassa 16.


Vaihtotraktorit Esittelytraktorit Vaihtopuimurit Esittelypuimurit Vaihtovarusteet. Hae AGCO Suomen myyntipisteitä. Valtra- ja Fendt- traktoreiden myynnistä , huollosta ja varaosista vastaa Suomessa AGCO Suomi Oy.


Realisoimme tavaraa aika ajoin myös Huutokaupat. Juuri nyt ei huutokaupattavaa. Nämä osat puhdistetaan, tarkastetaan ja myydään eteenpäin . Hoitaa itse traktorien oston ja myynnin. Mahdollisten vikojen lisäksi ostajan kannattaa olla myös tarkkana traktorin varusteiden kanssa.


Myydään valmet traktori

Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita , puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Myynnin yhteystiedot. Konekorjaamo Marjakangas.


Kelpaa myös hajonnut tai muuten laitettava valmet - traktori. MP lift etukuormaaja (-99), myydään myös etukuormaaja erikseen. Valtra hallitsee Suomen traktorimarkkinoita entistä suvereenimmin, vaikka heinäkuussa myynti jäi ehkä lomien takia vaisuksi. Traktorit , kaikki hintaluokat:Etsi:.


Agritek-vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Nelisylinterisiä malleja oli kaksi: 705 . Kun rauha tuli, aseidenkysyntä loppui. Huutokaupattavat tuotteet myydään korkeimmalla tarjouksella sulkeutumisajankohtana tai minuutti viimeisestä tarjouksesta – kuitenkin viimeistään kolme tuntia . Osaako Tansania myydä traktoreita naapureille? Luulen että viljelyn .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit