torstai 12. lokakuuta 2017

Traktoripurkaamo

Matkaa kyläkaupasta on vain km . Pääpaikassamme Kauhajoella sijaitsevasta traktoripurkaamosta löytyy erittäin laaja valikoima traktorin käytettyjä osia ja renkaita. Meillä puretut tai purettavina . Laaja valikoima uusia ja käytettyjä varaosia traktoreihin. Nettivaraosasta löydät kaikki traktorin varaosat moottoreista hydrauliikkaan. Oy tarkempia tietoja.


Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Hollola. Yritys toimii toimialalla Romuliike, . SR-Harvesting Oy ostaa Valtran ja Valmetin traktoreita ja purkaa niitä osiin. Puretut osat tarkastetaan ja myydään asiakkaille suoraan tai Valtra varaosapisteiden . Liekö kysymys Suomen Käyttökoneesta, joka on Hyvinkää-Hanko tien varrella vanhan tiilitehtaan rakennuksissa ? Postiosoite on Hyvinkää . Majureita eri varustuksilla. Sisältö-haun tulokset hakutermillä TRAKTORIPURKAAMO KONELIIKE MÄHÖNEN, TÖYSÄ.


Mähösen traktoripurkaamo , Töysä. Veljekset Jyrki ja Pekka Mähönen ovat varsin avuliaita etsimään sopivaa käytettyä osaa, kun vaan osaat kertoa mitä haluaa. Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm. Isojoen Konehalli Oy, Keskustie 2 Kauhajoki.


Traktoripurkaamo

Ossi Ketosen traktoripurkamomuseo on Suomessa ainutlaatuinen. Tämän vuosituhannen pelejä ei tontilta löydy, mutta vanhat osat käyvät . Ajoin puoli Suomea läpi kuorma-autolla hakemaan osia, jotka . Syksyllä Warre-Teamin edustus kävi hakemassa osia Kouvolasta ja samalla vierailtiin Utissa olevassa traktoripurkaamomuseossa. Löydät etsimäsi purkuosan kätevästi netistä.


Käyttökone Rajamäellä ei ole traktoripurkaamo , vaan erittäin hyvä puimuripurkaamo ja korjauspaikka. Kuten joku totesi, Viron mies siellä on . David Brown -varaosat ja purkuosat moniin merkkeihin. Koneliike Pihlajaniemi on traktorien varaosakauppa Untamalassa. Toimitukset kautta maan!


Hakutulokset: traktoripurkaamo. Traktoripurkaamo Rekola K. Massey Ferguson - traktoreiden varaosat verkkokaupasta. Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Heinolan auto ja traktori. Purkupojat Oy sijaitsee Pälkäneellä, lähellä . Pälkäne, pälkänelaiset kotisivut - Webinfo Tampere.


Palveluhaun hakutulokset: 0-- Rakentajatele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit