keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Henkilönostin käyttöohje

Henkilönostin käyttöohje

Henkilönostimen käyttö on yleistynyt työtasona. Käyttäjällä ei aina ole kou- lutusta, perehtyneisyyttä tai tuntemusta laitteen teknisistä ominaisuuksista ja. Miksi silti henkilönostin ? Keskeisimmät riskit henkilönostimella työskentelyssä. Erityistilanteissa voidaan käyttää tavaroiden nostamiseen suunniteltuja ja valmistettuja tiettyjä nostolaitteita, jos henkilönostimen tai muun työmenetelmän käyttö. Hankinta ja käyttöönotto.


Säilytä käyttöohje tuotteen käyttäjien saatavilla. Varmista aina, että. Täten ilmoitamme, että siirrettävä henkilönostin tyyppi UP Lift on läpäissyt sertifiointielimen. Tikkaiden, korokkeiden ja muiden telineiden käyttö työkorissa on kielletty.


Dino - henkilönostimet tarkastetaan ja koekuormitetaan ensimmäisen kerran . Ohjeita tela-alustaisen henkilönostimen käyttöympäristöstä. Nostin on tyypiltään pyöräalustainen itsekulkeva henkilönostin. Tähän käyttöohjeeseen tutustumalla ja sitä noudattamalla varmistatte turvallisuutenne ja.


Ilmoitus henkilönostotyössä . Valmistaja: JJ - ASENNUS OY. Valikoimissa olevilla. Lataa käyttöohje Lataa esite . Jos työvälineen käyttö aiheuttaa vaaraa tai haittaa, työnantajan on.


Trukin ja henkilönostimen kuljettajalla on oltava sen käyttöön työnantajan kirjallinen lupa. Voit ladata käyttöohjeet veloituksetta sivustoltamme. Sabina- henkilönostin.


Tämä käyttöohje TULEE ANTAA tuotteen käyttäjille. Tutustu ohjeeseen ENNEN. Huutokaupat fi Suomen. KÄYTTÖOHJE - IXOLIFT 4SERIES.


Työvälineiden turvallinen käyttö – soveltamissuosituksia) ja. Dino-nostimen turvallinen käyttö on varmistettu tarkoin lujuuslaskelmin ja koekuormituksin. Avainsanat: henkilönostin, turvallisuus, varmuusluku.


Saksilava on henkilönostin , joka soveltuu moneen työtehtävään, kuten maalaukseen, asennukseen ja julkisivutöihin. Etac 3B Board käyttöohje Suomi - Etac 3B Board Manual. Etac PediTurn käyttöohje Suomi - Etac PediTurn Manual SE. Valtioneuvoston mediapalvelun sisältöä tuottavat . Hinattavat henkilönostimet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä laitteita esimerkiksi kiinteistön huoltotöissä.


Suorapuomisen teleskooppipuomiston lisäksi on . JLG Industries on johtava nostovälinevalmistaja. Puhdas ja hiljainen Ecolift on mullistava, moottoroimaton nostin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit