perjantai 13. lokakuuta 2017

Aggregaatti 3 vaihe

Katso aggregaatti hakutulokset verkkokaupassamme. AGGREGAATTI ,KW AVR RATO350. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!


Aggregaatti 3 vaihe

SDMO on valmistaa myös pieniä bensiini-, kaasu,- ja dieselaggregaatteja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Aggregaatit - vaihe ( 4V Voimavirta ) bensiini. Ne soveltuvat työmaille . Diesel aggregaatit 1- ja - vaihe. Varustettu sukopistorasialla ja voimavirtapistorasialla, jotka on suojattu . Motonet käyttää verkkosivuillaan. Tehokas voimavirta generaattori jossa 10hv, 4-tahti dieselmoottori.


Laitteessa on 230V , 400V ja 12V -pistokkeet. Ilmainen kotiinkuljetus! Bensiini vai diesel aggregaatti ? Työkoneet, Työkoneet ja kalusto, Tampere, Tori. Varaudu sähkökatkoksiin ja hanki varavirtaa tästä. Tiedätte varmaankin näitä kaikenmaailman kiinan aggregaatti myyjiä.


Aggregaatti 3 vaihe

Tyyppi: tahtinen sylinterinen. Jäähdytysjärjestelmä: ilma jäähdytteinen. Max ulostulo: 1Hv. Traktorikäyttöinen aggregaatti väliaikaiseen sähkönsyöttöön.


Eli sähkötekniikan tietämys on täysin olematon. Intens -linjan aggregaatti ammattikäyttöön normaalikokoisella tankilla. Valikoimasta löytyy sekä 1- vaihe - että - vaihevirtaa tuottavia malleja . Nimellisteho, kVA ( ,kW). Jännite, 2V- Hz. Mitat, 430x560x5(LxPxK).


Aggregaatti 3 vaihe

Technic –linjan aggregaatti ammattikäyttöön isolla tankilla sekä käyttötuntimittarilla. Meister aggregaatti 5. Hydraulikäyttöisellä generaattorilla voidaan tuottaa 230V verkkovirtaa, isommalla mallilla jopa - vaihevirtaa. Generaattorin avulla saadaan sähköä esim. Westerbeke - vaihe generaattori , analog.


EGTD - vaihe dieselgeneraattori. Jos hankit saareen oman aggregaatin , kannattaa harkita vähän. Niitä on eri tehoisia, ja 1- tai vaihevirtaa tulee samalla ulos tyypistä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit