maanantai 17. joulukuuta 2018

Leikki traktorit

Järjestys: Suosituimmat. Siku Massey Ferguson traktori ja paalain. Traktorit ja -työkoneet. Mielikuvituksen avulla pienestä traktorista tai kuorma-autosta muotoutuu mitä hämmästyttävin kone, joka mahdollistaa loputtomat leikit. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!


Hankkijalta löydät laajan valikoiman maa- ja metsätalousaiheisia leluja lasten leikkeihin. Valikoimissamme ovat muun muassa aidot ja alkuperäiset John Deere. Työkoneilla työt sujuvat.


Maatilan kaikki työkoneet, kuten puimurit ja traktorit. Myös tietyökoneet ja metsätyökoneet. Paljon eri merkkejä ja kokoja. Laadukkaat Saksassa valmistetut pienoismallilelut.


Leikki traktorit

Meiltä esimerkiksi Bruderin traktorit , kuorma-autot ja muut koneet tarvikkeineen! VIKING TOYS KUORMA-AUTO JA TRAKTORI. Lisää ostoskoriin Katso. SIKU NH TRAKTORI JA SÄILIÖREHUKÄRRY.


Puuttuu: leikki Koko Suomi, Tori. Monet lapset ovat suoranaisia autofaneja. Jollyroomilta saat suositut kuorma- autot ja traktorit edullisesti perheen pienimmille.


Leiki hauskoilla kuorma-autoilla ja . Suurin osa lapsista rakastaa kulkuneuvoja ja vauhdin huumaa. Meiltä löydät upeat polkuautot ja - traktorit useissa malleissa ja väreissä. Lasten leikkikalut pihakone. Monipuolinen valikoima laadukkaita leikkikaluja, tutustu! Lähetetään päivän sisällä.


Kesän riemuja:) Ja töitä riittää aamusta iltaan. Isoon puiseen talliin on mukava ajaa traktori suojaan. Tallista löytyy tilaa ja karsinat myös maatilan eläimille.


Leikki traktorit

Tallin ovet aukeavat sivuille ja katon levyt saa irti, . Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Aivan oikean traktorin mallinen lasten sähköauto takaa hauskat leikit.


Edulliset traktorit - pinkorblue. Puinen traktoripalapeli. Kuvassa sininen traktori , muutama lammasta, kanaa ja koira.


Pekosen nosturi on asennettu traktorin takasiltaan metsäperävaunun sijaan. KESLA 316T-nosturille painavien paalien nostelu on lasten leikkiä. Tämä menopeli vie lasten sydämen takuuvarmasti.


Tuukka keksi jännän leikin. Aina, kun näki traktorin , piti painaa punaista nappia bussin katossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit