maanantai 17. joulukuuta 2018

Kärcher teollisuus painepesuri

Kärcher teollisuus painepesuri

Kärcher Professional - painepesurit ammattikäyttöön. Monipuolisuutta teollisuuden tarpeisiin. Rakennuksilla, maataloudessa, ja teollisuudessa pesutehosta ei voi tinkiä.


Polttomoottorikäyttöinen painepesuri tuo pesutehon kohteisiin, joissa sähkövirtaa. Super -sarjan painepesureiden voimakas työpaine, suuri vesimäärä ja järeät . MC 4M - painepesurit on suunniteltu kevyempiin yleisiin puhdistustehtäviin ja se sopii erityisesti pienille yrityksille, huoltamoille. Järeätehoinen kuumavesipesuri teollisuuden , maatalouden sekä kuljetusyritysten puhdistustarpeisiin . Kärcherin painepesurit ovat laadukas ja luotettava valinta.


Asiakkaitamme ovat mm. Painepesurit , teollisuus. Clen painepesurit , vesi-imurit, vesipumput. CLEN painepesureiden varaosa ja tarvikemyynti.


Ammattikäyttöön suunnitellut verkkovirtakäyttöiset painepesurit. Soveltuvat käytettäviksi rakennustyömailla, maataloudessa, teollisuudessa ,. Valmistavalle teollisuudelle ja kunnossapidolle olemme joustavasti toimiva ja luotettava alan asiantuntija, jonka. Hakutulokset antamillesi hakusanoille KÄRCHER (1kpl):.


PAINEPESURI COMPACT KKÄRCHER. Tehokas painepesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Varustettu pitkäikäisellä ja . Yritys- ja teollisuustontit.


Lieksan kaupungin elinvoimapalveluiden maankäyttö vuokraa ja myy yritys- ja teollisuuskäyttöön tarkoitettuja tontteja. KoneBoss Oy on monipuolinen teollisuuden ja korjaamoalan tarpeisiin keskittynyt teknisen alan tukku- ja vähittäismyyntiliike. Tilaa painepesuri helposti huippuhintaan kotiisi! Katso valikoimaamme koskien kärcher -tuotteita.


Nopeat toimitukset ja vähintään vuoden takuu. Osta verkkokaupastamme tai tee tilaus puhelimitse. Nilfisk painepesuri PCAD X-TRA 1bar. Ikkunapesurit, painepesurit , imurit . Järeä kuumavesipesuri teollisuuden , maatalouden sekä kuljetusyritysten puhdistustarpeisiin.


Kärcher teollisuus painepesuri

Erityisen paljon apua lämmöstä on, jos painepesurilla pestään esimerkiksi. Pesurit, imurit, painepesurit , monitoimi-imurit Lakkapäältä. Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä. Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai. Ammattitason helposti liikutettavat painepesurit – Järkevään vuokrahintaan!


Nämä laitteet soveltuvat kätevästi teollisuuteen , maatalouteen, rakennuksille ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit