keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Lavettikärry

Nyt myynnissä perävaunut Unsinn unsinn lavettikärry rampeilla lavakoko 426x2putkikaiteella - Turku, Varsinais-Suomi. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. GTP on lavettikärry , josta löytyy runsaasti eri kokoja. GTP-lavetin runko on erittäin vahva ja kiertojäykkä. Kärryn runko on hitsattu ja upottamalla kuumasinkitty.


Nyt vuokrattavana Lavettikärry. Tervetuloa Nettivuokraukseen! Tutustu erittäin kattavaan mallistoon sivuillamme! KIPPAAVA BORO MINIWENUS alk.


KAIKKI BORO TRAILERIT ON VARUSTETTU AL-KO TAI KNOTT LAATU AKSELEILLA JA . SUOMEN MYYDYIN LAVETTIKÄRRY ! APOLLOT heti varastosta. Lisävarusteina vinssi, ajorampit ja liinalaatikko. Lavakoko: 2x 4x 30. Avattavat ja tukevat sivu laidat on helppo tarvittaessa irrottaa.


Trukilla lastaus vaunun sivuilta on- nistuu mainiosti. RKKTrailer – Peräkärryt, umpikorikärryt, lavettikärryt ja kuomukärryt. Boro Atlas lavettikärry small.


Kunnon peräkärry pitää lastin mukana! Turun Trailertukusta hankit ne parhaat peräkärryt kaikkeen kuljettamiseen. Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Haussa käytetty lavetit? Ota yhteyttä suoraan lavetit -kohteen myyjään.


Lavettikärry

Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan lavetit. Hanki lavetit edullisesti Nettimarkkina. Tsekkiläinen Agados on yksi Euroopan suurimmista perävaunuvalmistajista. Mallisto koostuu pääasiassa lavettivaunuista, mutta . Laadukkaista komponenteista valmistettu ja viimeistelty perusvaunu monipuolisiin kuljetuksiin -Täysin pulttikasaamalla valmistettu . Alla on esiteltynä lyhyesti eri mallit.


Vs: Lavettikärry Jonku tovin se ootteli sopivaa rojektointi aikaa ja nyt näyttäs että saatas se työnalle. Jarrut ko aukasi niin kaikki näytti olevan . Lavettikärry mitat: leveys 200cm, pituus 450cm, omapaino 650kg, ajorampit, vinssi, tukijalat vrk vuokra 62€. Koneenkuljetustraileri mitat: leveys . Uusia akselisia Chieftain koneenkuljetuslavetteja! MM AKSILAVÄLI täyttää suomen vaatimukset ! Tukeva runkorakenne 200MM . Tarvitsetko muuttoapua?


Lavettikärry

Kenties olet ostamassa projekti autoa mutta kärry puuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit