maanantai 10. joulukuuta 2018

Stiga nurmikon ilmaaja

Stiga nurmikon ilmaaja

Ilmaajan terät leikkaavat maahan syviä viiltoja, niin että vesi ja happi pääsevät syvälle ruohon juuriin. Juuret lisääntyvät, jolloin nurmikko tihenee ja . Nurmikon ilmaaja Bosch . Tällä tavoin ilmaaja vähentää keinolannoituksen tarvetta. Lisäbonuksena pääset eroon sammaleesta. Tästä ajoleikkurin perään asennettava tehokas nurmikon ilmaaja.


Valmistusmaa USA, työleveys 4 yhdeksän erikoismuotoiltuja ja patentoituja Turf Shark TM . Käyttämätön sähkötoiminen laite nurmikon ilmaamiseen ja sammaleen poistamiseen. Koneessa on keruulaite. Työsyvyys säädettävissä viiteen . Pystyleikkuri eli nurmikon ilmaaja edistää ruohon kasvua ja hävittää. Netraudasta hankit myös nurmikon ilmaajan kevään pihatöihin. Ajoleikkuri, ilmaaja tai perinteinen ruohonleikkuri – hyvän nurmikon saat Bauhausin.


Vertaa hintoja ja tilaa heti . Näytetään ainut tulos. Lajittelu, oletustapa, Lajittelu: ostetuin ensin, Lajittelu: arvostetuin ensin. Moottori 4-tahti, okt.


Käyntiosoite: Järvihaantie . Stiga SRC7RB –puutarhajyrsin. Voimakkaalla polttomoottorilla varustettu nurmikon ilmastoija. Ilmaajan tekemät viillot parantavat ruohon kasvuolosuhteita ja saavat nurmen versomaan. Tiivistynyt maa saa happea.


Irronnut sammal poistetaan nurmikolta haravoimalla tai keräävällä ruohonleikkurilla. Et tarvitse erillistä nurmikon ilmaajaa. Ilmaajan terää tekevät syviä viiltoja maaperään, jolloin vesi ja happi pääsevät syvälle ruohon. Ilmastointiterä ei saa olla liian . Sähkötoiminen ilmaaja kaikentyyppisiin puutarhoihin.


Stiga nurmikon ilmaaja

Vähentää lannoittamisen tarvetta ja antaa nurmikolle elinvoimaa. Sopii pienille pihoille ja on helppo . FXA:n kaksitoiminen nurmikon ilmaaja on erinomainen apuväline nurmikon hoitoon. Se on yhtä aikaa sekä nurmikon ilmaaja , että sammaleen poistaja. Hanki täydellinen nurmikko ja aikaa todella nauttia siitä STIGA Autoclip. Combi -sarjaa on laajennettu leikkureilla, joissa ilman virtausta on parannettu . Kevyt, akkukäyttöinen pintailmaaja soveltuu maaperän ilmaamiseen ja sammalen poistoon.


Sisältää BLiakun ja QClaturin. Ruohonleikkurin avulla nurmikon säännöllinen leikkaaminen on helppoa ja . Kasvualusta huokoistuu, valo, ilma ja vesi pääsevät jälleen kasvualusta. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!


Neljän lapsen ja miehen kanssa riittää touhuamista ilman pihahommiakin. Tutustu kattavaan Puutarhakoneet -valikoimaamme. Pipsan hämmästykseksi robottiruohonleikkurit hoitivat nurmikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit