tiistai 4. joulukuuta 2018

Sea doo spark viritys

Tehnyt myös monille Spark -kuskeille tehon lisäyksen tohon kisoissa sallittuun hv:aan. Enemmänkin kuulemma löytyy helposti. Kokemuksia Sparkista ? Spark:in osat Tässä kategoriassa ei ole tuotteita.


Sea doo spark viritys

Sea - Doo RXT-X 2RS Stage virityssarja sisältää ilmanottosarjan, öljynkeräyssäiliön ja bensapumpun relesarjan. Jetin huippunopeus Stage sarjalla 117 . Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. ECU-ohjelmoinnit, viritysosat sekä varkaudenesto vesijetteihin, perämoottoreihin,. Meillä on tuhansia varaosia, huolto-osia ja tarvikkeita varastossamme voidaksemme palvella teitä mahdollisimman nopeasti. Olemme yrittäneet tehdä tuotteiden . Ohjelmoinnilla saat huomattavasti lisää kiihtyvyyttä ja hauskuutta ajamiseen!


SEADOO tuntilukeman säätö. Viritystasot : 60hp-90hp. Solaksen impelleri turvallinen ja helppo vesijetin viritystapa. EUR, Tilapäisesti loppu. VESIHIIHTOTORNI SPARK , 349.


Sea doo spark viritys

Onkos kellään kokemuksia Sea Doo GTI 130-mallista? The 60hp and 90hp skis can both be converted to 105hp using vtech. Lisävarusteet vesiurheiluun. Performance-lisävarusteet.


Sea - Doo SPARK -mallista on saatavana kahden tai kolmen henkilön vaihtoehdot sen mukaan, haluatko haastaa aallot kahden vai kolmen hengen voimin. Rajoitettuun Sea Doo Sparkkiin puuttuvat voimat käyttöön Stagepäivityksellä. Optimointien lisäksi kokonaisvaltaiset virityspaketit avaimet käteen . This product include SLR- License that give you access to only one tune that removes speed limiter. RXT :n 1kilowattia on myös varsin pirteä viritys 5- litraisesta . Ecu ohjelmoinnit ja viritysosat perämoottoreihin, vesijetteihin, moottorikelkkoihin. Mikäli perus ” sparkki ” ei riitä, niin on olemassa myös vaihtoehto.


Sea doo spark viritys

Mansoryn mukaan moottorista on tulossa viritetty versio, josta löytyy . The combined effect of ECU tuning solutions and add-on modules improves torque levels and reduces . Nyt myynnissä Ski-Doo RS PF-Racing openmod! Vaihdossa kelpaa tuore superjet 70 seadoo spark. Katso myytävänä olevat Ski-Doo RS vaihtomotot. Lämmitysjärjestelmien viritykset ja säädöt Ouman.


Pohjanmaa, Myydään € tänään 15:31. Seadoo Spark ohjelmoinnit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit