keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Stiga tornado 3098 h

Stiga tornado 3098 h

Voimanlähteenä on hydrostaattiseen vaihteistoon yhdistetty . Tornado- puutarhatraktorit joko puhaltavat silputun ruohon maaperään kun käytät aikaa . Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Käyttö Residential mowing. Cutting method Rotary. Lisävarusteet Tästä . BriggsStratton . Tornado-puutarhatraktorit joko puhaltavat silputun ruohon maaperään kun käytät aikaa säästävää . Voit käyttää Tornadoa joko silppuavana tai sivulleheittävänä.


Jämäkkä ja luotettava traktori, rakennettu vahvaan . Tornado -puutarhatraktorit joko puhaltavat silputun ruohon maaperään, kun käytät aikaa säästävää Multiclip-leikkuumenetelmää, tai puhaltaa ruohon tehokkaasti . Todella siisti, käytännössä käyttömätön Stigan hydrostaattivaihteinen ajoleikkuri! Voit pyytää tarjouspyyntöä tai konsulttipuhelua täyttämällä yhteydenottolomakkeen! Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Konekesko vaihtokoneet begagnad åkgräsklippare, Klicka på bilden för mer information.


Konekesko lietots aprīkojums used murutraktorid , click on a picture to see more detail. Steering for STIGA Models. Mitähän raati on mieltä tuommosesta virityksestä ? Bij het maaien van hoog gras wordt het . Availability: In Stock. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar . Stiga Park 3MW ilman leikkuulaitetta.


Stiga tornado 3098 h

Gebruiksvriendelijke tuintraktor met achterwielaandrijving en voorwielbesturing. Verbeterde zij-uitworp met extra brede opening voor efficiënt maaien van hoger . Ruohonleikkurit, trimmerit, ilmastimet, ja paljon muuta… Yli 5lisätarviketta puutarhakoneille: ruohonleikkurien veitset, vyöt, leikkuulangat ja muut varaosat. Ostin uuden stiga ruohonleikkurin. Meille ostettiin varmaan samanlainen stiga vastikään. Produktinformationen.


Zusätzlich im Lieferumfang enthalten: Mulchkit, Reinigungsanschluss, . Meiltä Husqvarnan, Stigan , Stihlin, Hondan ja klipon tuotteet, sekä varaosat! Pasirinktos prekės filtras: Pjovimo dekos plotis. Piisavalt suur mootor, täpselt paras niidulaius ja hüdrostaatiline ülekanne – varbaga vajutades.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit