maanantai 31. joulukuuta 2018

Myydään purettu halli

Myydään purettu halli

Ilmoituksissa myydään käytettyjä, eri merkkisiä ja mallisia halleja ja katoksia sekä hallin. Hanki hallit ja katokset edullisesti Nettimarkkina. Hallit teräsrungoilla. Ennakkomyynnissä Uutta hallitilaa. Hirsikehikko purettavaksi.


Viitostien Ykköstilat Oy myy purettavaksi Lapinlahdella osoitteessa Sähkötie sijaitsevan hallirakennuksen. Rakennus myydään koneineen ja laitteineen . Asiakkailtamme vapautuvat hallit valmiina siirrettäväksi tiluksillesi. Sanomalehti Etelä-Saimaa kertoo, että Lappeenrantalainen konepajayritys Astex on rakentanut ison teollisuushallin ja toimistorakennuksen . Onkohan tuo harhaanjohtava myynti -ilmoitus, siinä myydään koko halli ? Kaksi virolaista teki kaksi päivää töitä ja halli oli purettuna autossa.


Myydään halli alkaen €. Hakuagentti pitää sinut halli tasalla uusista purettu. Saat ilmoituksen sähköpostiisi heti, kun hakuasi vastaavia . Teräsrunkoinen hallikatos nro 23. Olemme keränneet sinulle ilmoitusta monilta ilmoittelusivustot! Valinnat julkaistiin lauantaina 27.


Myydään purettu halli

Helsingissä järjestetyssä Keilailugaalassa, jossa juhlaväki antoi menestystä niittäneille keilaajille raikuvat . Matalammat, muun muassa luokkatiloja sisältävät kiinteistön osat puretaan ja tilalle. Finnairin vanhoja halleja puretaan ja saneerataan uusien tulevien . Noin 5neliön kokoisessa vanhassa hallissa toimi puusepänverstas. Renaultin ja Dacian myynti ja huolto keskittyi Pirkanmaalla Käyttöautoon Hatanpäälle.


Tampereen rumimmaksi haukuttu talo puretaan – Tältä näyttää tilalle . Senaatti-kiinteistöt omistaa loput vapaat tontit ja ne myydään vaiheittain. Rykmentinpuiston alueella puretaan parhaillaan vanhoja rakennuksia. Armeijan konehallit saavat väistyä uusien ja nykyaikaisten asuintalojen tieltä. Tuolloin muun muassa purettiin kalahalli ja paikalle rakennettiin pyöreä lasipaviljonki. Leipomotuotteita myydään useassa myymälässä.


Ilmavoimien materiaalilaitos pani tiistaina myyntiin viisi käytöstä poistettua Redigo-yhteyskonetta. KUNNES RAKENNUS PURETAAN. VUOKRATAAN TAI MYYDÄÄN.


Varastohalli puretaan , sillä sen viiden hehtaarin alue tarvitaan . Ajattelimme myydä hallin ns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit