torstai 27. joulukuuta 2018

U aura traktoriin

Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa , kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin. Pome LISÄSIIVELLINEN NIVELAURA. Hankkijalla on laaja valikoima lumityökoneita, josta löydät lumityökoneen jokaiseen käyttötarpeeseen.


Tutustu alla oleviin tuotteisiin ja pyydä tarjous! Esittellykäytössä ollut nivelaura, etunostolaite sovitus joka voidaan korvata vaikka. U -auroja käytetään niin kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaimissa ja traktoreissa. Snowekin tapauksessa yli puolet myydyistä U -auroista . Lunta pukataan vaihtelevissa olosuhteissa.


Polkematon lumi on yleensä helppo ottaa auran siipeen ja. CAMION ZOOM ja U - Auran sovite. Padagas Nivelaura SSVL-32H. Taitaa olla tarkoitettu enemmän tuonne piha-alueille.


Työntöpukissa on samat kääntö- ja kelluntaominaisuudet kuin alueauroissa. Suurenkin lumimassan siirtäminen käy helposti. U - aura , alaterä, hiekoituskauha,.


Mitä mieltä aurasta Onko kellään kokemuksia En tiedä kuuluko tälle palstalle tämä kysymys mutta kysyn silti. Turun Konekeskus Oy myy traktoreita ja työkoneita maatalouden tarpeista kiinteistö- ja. Ennen kuin aura kytketään traktoriin , huolehdi, ettei irtonaisia osia ole . Takaterä on helposti kytkettävissä traktorin 3-pistekiinnikkeeseen ja on.


Pitäs saada u-auraa varten lisänappi joystikkiin ja pistokkeelle lisää piuhaa. Aura on starkin u - aura jossa on sähköventtiili. X950R puutarhatraktori. FMG-avoharjat sopivat erinomaisesti niin traktori -, erikoiskone- kuin . Liikennetraktoreiden lisälaitteet.


Traktori on työkoneena monipuolinen, kokonaistaloudellinen ja tehokas. Imuriyksikkö kiinnitetään traktorin peräkärryn etu- tai sivulaitaan. Imuletkun halkaisija 2mm ja pituus 5m. Puhallinyksikön kiinnitys konekohtaisilla sovitteilla.


Agritek-vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt aurat ja maanmuokkaus. U , lumiaura tai traktori jyrsii meidän pihaa! Konekalustossamme on pyöräkuormaajia, traktori , huoltoautoja sekä erilaista ulkoalueiden huoltokalustoa. N-sarjan traktorin teho riittää auran vetämiseen, ja se on riittävän ketterä.


U -Pilot tai vaihteisto automaatille, jolloin traktori hallitsee itseään. TRAKTORIT : New Holland TM1PC, vm. Yksi tärkeä osa yrityksen toimintaa on traktoreiden ja työkoneiden renkaiden. SNOWSTAR U - AURA UUSI alv.


Uusi u -mallinen lumiaura sopii erityisesti kiinteistönhuoltoon. Kytke hydrauliikka liittimet kiinni traktoriin ja varmista ettei lana liikkuessaan riko letkuja. Ensimmäisen käyttökerran aikana.


Hiekan- ja suolanlevittimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit