keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Käytetty honda ruohonleikkuri

Käytetty honda ruohonleikkuri

Osta, myy tai vuokraa käytetyt ruohonleikkurit edullisesti. Nettikoneesta löydät 5ilmoitusta kohteesta ruohonleikkurit. Päältäajettava ruohonleikkuri. Erittäin vähän käytetty , ajettu n. Myydään honda ruohonleikkuri alkaen €. Tässä itsevetävässä ruohonleikkurissa on . Katso ruohonleikkuri hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.


Täyden palvelun koneliikkeestä saat uudet ja käytetyt laitteet sekä varaosat, . John Deere F-7päältäajettava iso ruohonleikkuri , 20hv, hydraulinen leikkuupöydän nosto, ohjaustehostin ym ym. Husqvarna LC 2työnnettävä ruohonleikkuri. Mukavuudella on merkitystä, jos ruohonleikkuuseen käytetään paljon aikaa. Näitä pumppuja käytetään yleisesti omatoimiseen rannan ruoppaamiseen.


Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä . Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit. Työnnettävässä ruohonleikkurissa on . Evästeitä käytetään käyttökokemuksesi parantamiseksi. HRG466S in itsevetävä leikkuri jossa on valmiiksi asennettuna biosarja. Valikoimastamme löydät ruohonleikkurit , ilmaajat ja puutarhatraktorit pihan ja puutarhan hoitoon.


Käytetty honda ruohonleikkuri

Kaikki kätevästi verkkokaupasta kotiinkuljetuksella! Uudet ja käytetyt Vain uudet Vain käytetyt. Varsinkin laajojen nurmikenttien hoidossa ajettava ruohonleikkuri on ylivoimainen.


Tarjoamme trimmerit, oksasilppurit ja muut puutarhan . Honda HRG466SKE ruohonleikkuri. Boer ruohonleikkuri 5Hp työnnettävä. Kaikilla koneilla ikää 5-vuotta ja aina käytetty mittaribensaa.


Suomen kattavin valikoima pienkoneita, varaosia ja tarvikkeita suoraan maahantuojalta. Osta nyt, maksa vaikka ensi. Leikattu nurmi tuo siistin vaikutelman puutarhaan, eivätkä käärmeetkään viihdy . Ruohonleikkuu on tärkeä osa nurmen säännöllistä huoltoa. Edustuksessamme maailman johtavat puutarhakonemerkit edullisista perusmalleista monipuolisiin erikoismalleihin. Koneet luovutamme aina käyttövalmiina ja . Moottorivaihtoehtoina HONDA Hv tai LOMBARDINI DIESEL Hv 8. Jyrsintä käyttäessä, käytetään vain ensimmäistä tai toista vaihdetta.


Kauttamme hankit myös käytetyt viherrakennuskoneet. Meiltä saa kaikki tarvikkeet, mitä maa- ja metsätalouteen tarvitaan. EU22i-GENERAATTORI-thumbnail.


Käytetty honda ruohonleikkuri

Varaosina kpl ajoleikkureita Osia lisätään vähitellen verkkokaupan puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit