perjantai 21. joulukuuta 2018

Metsurin vaatteet

Metsurin vaatteet

Husqvarna Technical Vent metsätyöpusero. Metsähommissa on tärkeää suojata itsensä oikeanlaisilla viiltosuojatuilla työvaatteilla ja varusteilla! Metsurin viiltosuojahousut turvalliseen työskentelyyn. Kaikki vaatteet täyttävät niitä koskevien turvallisuusstandardien vaatimukset. Hanki laadukkaat turvavarusteet ja turva-asusteet metsätöihin valikoimastamme.


Metsurin vaatteet

Katso myös lisävarusteet, esim. Classic- ja Functional-sarjojen vaatteissa on ns. Stihl metsurin vaatteet. Nyt - alennusta yhdestä tilauksesta kun rekisteröidyt kanta-asiakkaaksi! Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön.


Access Mini Sport mönkijän arvonnan . Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä palvelun toimittamiseen, mainonnan kohdentamiseen sekä analysointiin ja raportointiin. Tekivät tielinjaa oli pelkät metsurin vaatteet hyvät heijastimet loisti kivasti. Käyttämällä palvelua . Jos metsuri on halunnut jonkun kalliimman varusteen muualta, niin . Kampanjat: metsurin puserot, housut ja jalkineet. Hinta 25€ 29€.


Metsurin vaatteet

Kestävät metsurin turvahousut on kehitetty äärimmäisiin olosuhteisiin, ne suojaavat vahingoilta, sekä hylkivät likaa ja vettä. Nykyaikaiset materiaalit ja viimeistä huutoa olevat tekniset ratkaisut ovat muuttaneet metsurien vaatetusta ja turvatekniikkaa nopeasti viime vuosina. SAATAVANA MYYMÄLÄSTÄMME.


Tuotenro: TERÄÖLJY 3L. Tilaa metsurin vaatteet Mondo Workwearin verkkokaupasta. Meiltä metsurin takit, haalarit ja housut edullisin hinnoin. Nopeat toimitukset koko maahan! Turvapusero Technical Extreme.


Oregon Yukon metsurin housut L. Lisää toiveluetteloon. VARUSTEVYÖ NAHKA MUSTA 125CM. Sadelahkeet metsä- ja maatalouskäyttöön. METSURI KYPÄRÄSETTI ADVANCE X-VENT. Työvaatteet ovat enemmän kuin pelkät suojavaatteet.


KÜBLER FOREST on täydellisesti räätälöity metsäalan ammattilaisille, suunniteltu päivittäiseen käyttöön . Pystyttekö suosittelemaan jotakin merkkiä tai mallia turvahousuiksi? Ystävällinen puhelinpalvelu. Huippunopea toimitus.


Mieheni kasasi koneen ja söi lakun tyytyväisenä. Eka tilauskertani ja tilaan varmasti vastakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit