perjantai 14. joulukuuta 2018

Nivelaura

STARK - nivelaura on erinomainen ja monikäyttöinen aura, kun aurattavat alueet vaihtelevat kokonsa puolesta, ja lunta voi olla runsaastikin. STARK -Relax nivelaura on markkinoiden monipuolisin lumiaura. RELAX nivelaura soveltuu erinomaisesti mm. Pome LISÄSIIVELLINEN NIVELAURA.


Nivelaura

Ota yhteyttä LIIKE Pomarkku › Uusiokone Oy. TOP- nivelaura soveltuu erinomaisesti työhön, jossa aurattavien alueiden koko vaihtelee. Nivelauralla voidaan kerätä tai aurata lunta ja myös siirtää lunta . FMG- nivelaura soveltuu erinomaisesti työhön, jossa aurattavien alueiden koko vaihtelee. Alavus › Latenkone OyLiike. STARK Relax– nivelaura on erinomainen ja monikäyttöinen Relax-aura, kun aurattavat alueet vaihtelevat.


Muilla asennoilla lumi saadaan helposti siirrettyä pois aurattavalta alueelta. Tämä on tyypillistä . Lisävarusteena saatava diagonaaliventtiili mahdollistaa nivelauran alueauramaisen . Hw Oy nivelaurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Vähän käytetty hyvällä työleveydellä varustettu nivelaura. Painevarot ja paineakut.


Nivelaura

Olisko miten kokemuksia Snowekin auroista? Nivelauran hankinta olis ja vaikuttais ihan asialliselle laiteelle. Tasainen aurausjälki ja vakaa työntää.


Sami-nivelaurojen rakenteiden . Tuoteryhmä, Lumiaurat. Merkki, Snowstar NL2Nivelaura. Starkin relax nivelaura vois olla hyvä niin risteykset on mukavampi siivota ja heittää silti vallin yli mikä on varmasti tänä talvena ollut ongelma . Se on varustettu kahdella kääntyvällä siivellä, joiden kääntökulmaa voidaan säätää toisistaan . Työ tehtiin toimeksiantona ja sen aihe on peräisin toimeksiantajalta.


Nivelaura

Nivelaura on monipuolinen työlaite lumen siirtoon ja auraukseen. STARK -työlaitteita on valmistettu jo yli vuotta. Edistyksellisen kellunnan ansiosta aurausjälki on tasainen, lisäksi aura on. Kokovalikoima on laaja ja peruskoneiksi käyvät niin työkoneet kuin kuorma- autotkin. Kestävä ja samalla kevyt lumiaura, valmistettu suuritehoisesta teräksestä.


Jämäkkä Estren nivelaura autoon. Soveltuu pihojen ja teiden auraamiseen. Kaikissa PUV sarjan auroissa vakiona sähköventtiili, tarvitset vain yhden toimisen hydrauliventtiiliin.


Vakioventiilillä auroissa toimintoa, ensin liikkuu toinen . Konekesko kasutatud tehnika käytetyt lumiaurat, näpäytä kuvaa katsoaksesi tarkempia tietoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit