perjantai 14. joulukuuta 2018

Käytetyt traktorin perävaunut

Nettikoneesta löydät 568. Ota yhteyttä LIIKE Lammi › AutoJari. Haun tulokset 5kpl.


Käytetyt traktorin perävaunut

Peräkärry, kippikärry, laatikkovaunu tai vaihtolava traktorin perään viljan, juurikkaiden, perunoiden tai vaikkapa soran kuljetukseen. Täältä löydät käytetyt merkkiset maatalouden perävaunut. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Yleisperävaunu rehuvarustuksella ja Nokian Trailer 5renkaat.


Yhteydenotot puhelimitse. Edustuksessamme olevat TUHTI, MULTIVA ja ONIAR - perävaunut tarjoavat täydellisen kattavan valikoiman erilaisia perävaunuja vaativimmankin käyttötarpeen . Auton lisävalot, traktorin työvalo ja vilkut, Lisävarusteet ja autotarvikkeet, Auton . Perävaunut monipuolisiin tuotantotöihin. Tutustu perävaunu ja -kärrymallistoihin täällä. EU-asetuksen mukaan uudella traktorilla saa vetää enintään tonnia painavaa jarrutonta.


Toimiiko ne jarrut kun niitä ei käytetä ? Ensin tein pelkän aisan ja jarrut vanhan lavan ympärille. Tuoteperheen uusin jäsen on KIPA – Koukkuperävaunu. Teräslaitoja on saatavissa erivärisinä asiakkaan toiveiden tai esimerkiksi traktorin värin mukaan. Vetokoneina käytettiin viime syksyn yhteistestissä olleita, . Agritek-vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt perävaunut. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Ilman kippiä olevia traktorin peräkärryjä ei enää juuri käytetä maataloudessa. Varsinainen perävaunu on yleisin Suomessa käytetty kuorma-auton perävaunu. Ohjautuvuuden ansiosta vaunu seuraa traktoria nöyrästi ja on ketterä käännöksissä, rikkomatta . Kunnostusta kaipaava traktorin peräkärry, jota on käytetty välpätyn lietteen ja hiekaneroituksessa syntyvän jätteen, varastointiin ja. Osta tai ehdota hintaa.


Käytetyt traktorin perävaunut

Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa. Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Kurikan Hyväkone Oy myy traktorin , kuormaajien ja perävaunujen renkaita yli vuoden kokemuksella. Valikoimamme on monipuolinen ja kattava, josta löydät . Täydelliset perävaunun pyörät. Keräämme sinulle kaikki ilmoitukset monilta ilmoittelusivustot!


Traktorin eturenkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit