torstai 11. elokuuta 2016

Minitraktori etukuormaajalla

Minitraktori etukuormaajalla

Traktorin pituus etukuormaajan kanssa on noin m, leveys m ja korkeus ,44m. Käytetty, kunnostettu Yanmar minitraktori uudella etukuormaajalla sopii . Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin jälleenmyyjälläsi. Etukuormaaja traktoriin T254H, sis. Tästä traktori pihahommiin etukuormaajalla ja hyvillä lumiketjuilla.


Ohjauksessa hieman klappia. Kuopio, Pohjois-Savo . Uusimmat traktori-ilmoitukset löytyvät listan kärjestä. CE ja TUV hyväksytty. Luovutetaan rekisteröitynä traktoriksi. Laadukkaat Foton Lovol sekä Linhai traktorit maa-ja metsätalouteen.


Jinman ostin pojanpojalle kun täytti vuotta, nyt vuotta tehty kaikenmoista hommaa ja melkohyvin toiminut, etukuormaajaa jouduin korjaan ja . LOITRA OY ON ERIKOISTUNUT KIINALAISTEN PIENKONEIDEN MAAHANTUONTIIN. KIINAN EHKÄ TUNNETUIN PIENTRAKTORI JINMA ON . Työlaitteita on kattava määrä kivenkeräyskauhasta ruohonleikkuriin ja lumiaurasta . Kaikki Mini traktori -ilmoitukset sivustoilta Tori. Oikeaa vetokykyä ja mahdollisuus etukuormaajaan Tekevät . Solis esitteen voit ladata tästä. Löydä vuokrattavat Traktorit ja maatalouskoneet kätevästi Nettivuokrauksesta. Palvelustamme löydät ilmoitusta kategoriasta Traktorit ja maatalouskoneet.


Tehokas pientraktori 36kk takuulla. Rahoitus järjestyy ilman käsirahaa Vm. Helsinki › Konetalo. Tarjonta alle 75-hevosvoimaisten traktoreiden luokassa lisääntyy, sillä tuusulalainen Fatgad Oy on aloittanut Branson-traktoreiden . Huutokauppa on päättynytPäättynyt. Kiinteä hinta ei sisällä ALV.


Lisää seurantalistalle. Kubota ( minitraktori ) kpl. Quicke etukuormaajaan oli helppo tehdä hydraulinen työvälinelukitus pienellä jousipalautteisella jarrusylinterillä.


Jousivoima pitää työvälineen kiinni, . Pientraktorit: 6tarjous, katso ilmoitukset: myytävät uudet ja käytetyt pientraktorit , minitraktori — Autoline Suomesta. Uudet ja käytetyt mini traktorit Truckpäällä. BM Volvo Mini traktori -myyntiesite, sivuja: kunto: Hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit