torstai 18. elokuuta 2016

Etukuormaaja traktori myydään

Etukuormaaja traktori myydään

Katso tästä kaikki traktori -ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Myydään huutokaupalla. Bruder John Deere - traktori. Vaihdossa käy kunnostettavat maatalous koneet levyt,lingot,kärryt traktorit jne. Kelpo Fiiatti hyvällä etukuormaajalla.


Etukuormaaja traktori myydään

Traktoripörssi, Traktorit. Haussa käytetty traktorit ? Ota yhteyttä suoraan traktorit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Hanki traktorit edullisesti Nettimarkkina. Koski › Partelan Puu ja Kone . Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit.


Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Hoitaa itse traktorien oston ja myynnin. Houkuttelevia tarjouksia . Tuomme maahan japanilaisia, nelivetoisia käytettyjä traktoreita euroopassa.


Etukuormaaja traktori myydään

Koneiden maahantuonti ja myynti : Agritoukola Machinery Navigation. MX:n etukuormaaja on voimakas ratkaisu lähes kaikkiin traktoreihin. Laaja valikoima etukuormaajia traktorin tehot 35- 280hv. Jos etsit pientä, edullista traktoria , joka on luotettava ja yksinkertainen huoltaa, LOVOL- traktorit ovat hyvä. Etukuormaaja on uusi, mittojen mukaan tähän traktoriin euroopassa tehty.


Kuvista näkyy käytön jäljet sekä kulumat niin sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Myymme uusia sekä käytettyjä traktoreita , kaivinkoneita ja maatalouskoneita. Vaihtotraktorit Esittelytraktorit Vaihtopuimurit. Valtra- ja Fendt- traktoreiden myynnistä , huollosta ja varaosista vastaa Suomessa AGCO Suomi Oy.


Laadukkaat Foton Lovol sekä Linhai traktorit maa-ja metsätalouteen. Sen tuotteita myydään yli 1maassa ympäri maailman, jo pelkästään Euroopassa yli . Koeajettavissa: Solis 2 Solis 2 Solis etukuormaajalla , Solis ja Solis 75. Myynti , Huolto, Varaosat. Härkälän Konekauppa Oy.


Nokkateline traktoriin , myydään asiakkaan lukuun. MYYDÄÄN TRAKTORI merkki ja tyyppi. Valmet 455- neliveto. Etukuormain oli aluksi urakoitsijoiden erikoiskone, mutta hyvin nopeasti siitä. Kuormaimen aisat kiinnitettiin traktorin takaosaan, keskivaiheille .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit