perjantai 19. elokuuta 2016

Klippo champion

Pienten ja keskisuurten nurmikoiden mestari. Leikkurissa on kestävät kuulalaakeroidut pyörät kumirenkain ja täysvalettu . Moottori, BS 650e. Keveytensä ja tasapainoisuutensa ansiosta ruohonleikkuri on äärimmäisen helppokäyttöinen.


Klippo champion

Kauttamme saat myös klippo varaosat. Klippo ruohonleikkurit. Meiltä myös klippo varaosat ja valtuutettu huolto! Leikkuumenetelmä: bioleikkuuLeikkuuleveys: cmLeikkuukorkeus: - mm. Sen takaa valettu alumiinirunko, teräspyörät kumipinnoitteella ja kestävä rakenne.


Keskitetty korkeudensäätö. Parhaat tarjoukset verkkokaupasta. Lue arvostelu ja jaa kokemuksia. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Takuuaika 24kk, ammattikäyttö 12kk.


Toimitustapa tällä tuotteella . Yleisleikkuri pienten tai keskikokoisten nurmikoiden omistajille. Helppo ajaa täydellisen tasapainon ja alhaisen painon ansiosta. Varustettu silppuavalla . Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.


Kaasuttaja puhdistettu kolmeen kertaan ei auta. BriggStratton 625 . Erbjudandet gäller t. Hauska sinänsä huomata,kummastakin on . Very easy to drive thanks to the perfect balance and the low weight. CHAMPION , CM, BS 625E Ruostumaton alumiinirunko Pyörissä oikeat kuulalaakerit ja ylimitoitetut akselit Leveät kumirenkaat Sivuttain taittuva aisa yhdellä . Mcculloch klippo champion ruohonleikkuri. Bensindriven gräsklippare med 48cm klippbredd!


Klippo champion

Låg vikt och perfekt balans gör det till ett nöje att klippa gräsmattan med . A, Sep, 06:2 EUR. Saatavuus: Verkkokauppa. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Bensin, Bioklipp, Selvgående,. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton!


Använd Blocketpaketet. Lav vægt og perfekt balance gør den ekstremt let at .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit