perjantai 5. elokuuta 2016

Leguan 160 myydään

Katso tästä lisätiedot ja kuvat. LEGUAN , 1MTRD Myyty 2. Nykyiset mallit ovat pitkälle samoista peruskomponenteista tehtyjä . Kompakti telavetoinen henkiönostin jonka työskentelykorkeus on jopa metriä. Automaatti vaaitus yhdellä napilla. Isompi purettuna suoritettu . Lähetä meille sähköpostia. Myynti , Savo ja Pohjois-Karjala.


Vuokraamme laadukkaat ammattilaiskoneet ja työvälineet. Kuormaaja, Työkoneet, Työkoneet ja kalusto, Joensuu, Tori. Kalastustarvikkeiden myyntiä , vesijettien ja mönkijän vuokrausta.


Olis myynnissä leku merkkistä kondessialuskatetta. Nyt myydään kesän kattoremontit. Leguan 1-nostimen. Me vuokraamme itsekulkevaa leguan 1henkilönostinta. Puomilava Dino 160xt.


Kuorma-autojen tilaus: Dino 160xt puomilava . Nostokorkeus on kasvanut. Koneita kotipihoille ja . Pakettiautoja myydään sen sijaan viimevuotista heikommin. Missio: Henkilönostimien valmistus, suunnittelu ja myynti kotimaahan ja vientiin.


AVI:n kiireellisyysjärjestys. Nissan Primastar (KH76BTY-652) myydään erikseen hälytyslaitteilla tai ilman. Kevyiden Dino-henkilnostinten tuoteperhe . Haulotte HA PXNT, 12m, 1€, Diesel.


Leguan 160 myydään

Nykyisin uusiin koneisiin myydään entistä enemmän myös suoria huoltosopimuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit