tiistai 6. elokuuta 2019

Käytetyt traktorit zetor

Käytetyt traktorit zetor

Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Osta, myy tai vuokraa käytetyt traktorit edullisesti. Ota yhteyttä Ylistaro . Uusin päivitys: noin tuntia. Neliveto, Ryömintävaihteisto, Mekaaninen suunnanvaihdin, Takarenkaat: 16. Houkuttelevia tarjouksia . Zetor - traktorit löydät alla.


Käytetyt traktorit zetor

Koneareenassa suuri ja kattava valikoima traktoreita , puimureita ja muita hyväkuntoisia maatalouden ja. Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Akku laatikon kansi 15. Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Suomen paras valikoima suuria maataloustraktoreita. Ruotsiin, myös autoliikkeet tuovat käytettyjä autoja Suomeen.


Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Kaikki Käytetyt traktorit zetor -ilmoitukset sivustoilta . Tiedot on kerätty pääosin esitteistä. Traktorin varaosat Käy muihin malleihin. Joissakin tapauksissa eri lähteissä on keskenään ristiriitaisia tietoja. Tällöin on pyritty valitsemaan luotettavin . Sitä käytettiin paljon urakointiinkin, mutta enimmät koneet ostettiin . ZETOR tuotemerkkinä edustaa perinteitä, laatua ja kohtuuhintaisia tuotteita sekä palveluita.


Hanki traktorit edullisesti Nettimarkkina. Perho › Antti Honkalehto. Yhteensä ajoneuvoa, näytän 1–1. Alternatiiv varuosad JCB tehnikale . Suomessa alettiin siirtyä hevosvetoisesta.


Myös traktoreiden saannissa oli ongelmia ja niitä joutui joskus odottamaan pitkiäkin aikoja. Niitä käytettiin myös ihmisten kuljettamiseen, sillä autot olivat vielä harvassa. PARHAITEN VARUSTETUT TRAKTORIT ZETOR -MALLISTOSSA F CL. Tutustu vaihtokonevalikoimaamme!


Vaihtokonehallista Kauhajoella löydät koko ajan vaihtuvan, laajan valikoiman käytettyjä trukkeja, traktoreita ja nostimia. LEWIS Landlord 410S, traktorin takakaivuulaite, Hollola. Käytettyjä traktoreita satoja kappaleita Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Eräissä vetokokeissa käytettiin takapyörissä lisäpainoa yhteensä 7kg.


Käytetyt traktorit zetor

Vetokokeiden tulokset . Ennen sähköverkkojen kehittymistä traktoreilla pyöritettiin myllyjä, sirkkeleitä, puimakoneita ja pärehöyliä. Meillä on myös kattava valikoima käytettyjä traktoreita , kaivinkoneita ja muita . Jaskari kunnosti ja myi käytettyjä traktoreita. Tämä Tatra tehtaiden Tsekkoslovakiassa valmistama traktori taisi aikoinaan olla Suomen yleisin peltotyökalu. Sitä valmistettiin kahta eri mallia, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit