tiistai 6. elokuuta 2019

Yksivaiheinen lumilinko

Yksivaiheinen lumilinko

Kevyt yksivaiheinen linko vaatii suuria ponnisteluja jotta saisit työnnettyä sitä ylämäkeen. Kaksivaiheinen lumilinko on myös ainoa joka jaksaa painaa . Voit valita joko itsevetävän tai työnnettävän lumilingon , lumilingon. Yleisesti akku ja sähkökäyttöiset lingot ovat kaikki yksivaihe linkoja.


Kevyt ja ketterä lumilinko suuremmankin hangen selätykseen! Miksi tämä lumilinko ? Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lumilingon, huomioi puhdistettavan alueen. Yksivaiheinen lumilinko sopii täydellisesti kotipihan kevyisiin lumitöihin. Yksivaiheisissa lumilingoissa yksi ja sama ”tela” heittää lunta ja vetää konetta eteenpäin. Tarvitset yhden ajohihnan yksivaiheiseen laitteseen ja kaksi kaksivaiheiseen laitteeseen.


Lumilingon työleveydet vaihtelevat 40 . TUOTE VALITETTAVASTI LOPPUUNMYYTY! Finmanilla on myös 13-hevosvoimainen lumilinko , jonka voi liittää useimpiin mönkijämalleihin. Kun lumikola, lumilinko ja lapiotilanne on päivitetty, on aika tarkistaa myös. Pieni ja kevyt lumilinko saattaa liikkua epätasaisesti, mutta on kevyt käsitellä. Pienikokoinen ja tehokas yksivaiheinen lumilinko autotallin edustan ja pihan . STIGA Park -malliin tarkoitettu yksivaiheinen lumilinko kerää ja linkoaa lumen heittotorven läpi.


Yksivaiheinen lumilinko

Sähköisesti säädettävä, 240° kääntyvä heittotorvi mahdollistaa. YKSIVAIHEISET LUMILINGOT. LUKITTUVA ZIP-SUUNTAIN. Linkoa lumet nopeasti ylös, alas tai siltä väliltä.


Erittäin helppo ohjata, ja innovatiivinen heittotorven . Nämä lumilingot ovat kaikki toimintaperiaatteeltaan niin kutsuttuja yksivaiheisia lumi- linkoja. Kaikissa on poikittain pyörivä kela mainen . Husqvarnan ST1pienikokoinen ja tehokas yksivaiheinen lumilinko autotallin edustan ja pihan kulkuväylien puhdistamiseen. McCullochin valikoimassa on kahdenlaisia lumilinkoja: yksi- ja kaksivaiheisia.


Yksivaiheisten lumilinkojen käsittely on helppoa, ja ne sopivat erinomaisesti . Oiva yksivaiheinen lumilinko nelitahti-bensamoottorilla. Tällä saat helposti lingottua lumet pienemmästä pihapiiristä! Yksivaiheisella järjestelmällä varustetut lingot sopivat erinomaisesti erityisesti. Kun Husqvarna- lumilinko liitetään pistorasiaan, moottori käynnistyy helposti . MEILTÄ STIGA LUMILINGOT.


Mitenköhän toimii sitten kun heittotorvi ja kita on kuluneet, kun on vain yksivaihe ? Muuten kyllä vaikutti aisalliselta. Janne 450R: Tracks: Viestit: . Edullisimpia ovat pienet yksivaiheiset lingot, kalleimpia suuret . Lumenpoisto ei ole enää rasittavaa ja epämiellyttävää työtä: voit valita yksivaiheisen lumilingon ohuen lumikerroksen poistamiseen tasaisilta pinnoilta tai . Tuo rammy vaikutti paikotellen kanssa heittävän aika hyvin vaikka on yksivaihe vehje. Onko tossa mönkkäri lingon taka-asennuksessa joku .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit