tiistai 2. elokuuta 2016

Sea doo spark kulutusrengas

Helppo ja kustannustehokas tapa pitää pumppujärjestelmä uuden veroisena. Hienosorvaus takaa parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden. Asettuu juuri oikealle.


Sea doo spark kulutusrengas

Se mihin pitäisi kiinnittää huomiota on ropellin ja kulutusrenkaan välys. Kokemuksia Sparkista ? KULUTUSRENGAS SEA-DOO SPARK Vesijetin varaosa - Tuontitukku. Kaikki SEA-X MARINE. Solaksen kulutusrengas , halkaisija 140mm, yhteensopiva Seadoo Spark vesijetteihin vm. Vahva ja kulutusta kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulutusrengas.


Tuotetunnus (SKU): SOLSX-HS-1Osasto: Sea-Doo Avainsanat tuotteelle riva, seadoo, solas, vesijetti. RIVA SEA - DOO SPARK COLD AIR INTAKE . Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Sea - Doo Spark öljysudattimet. Saatavuus: Varastossa. Miulla on Sparkissa normaali trimmi.


Sea doo spark kulutusrengas

Huollettu säännölisesti, uudet öljyt, suodattimet, kulutusrengas. Hankas vähän siellä ja 4h ajon jälkeen räjähti kulutusrengas ja impelleri otti osumaa sekä. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.


Normaali hinta: 3€. Myydään erittäin vähän ajettu ja hyvin pidetty Spark. Tänä kesänä vaihdettu jäähdytinneste, öljyt, suodatin ja kulutusrengas.


Sea doo spark kulutusrengas

Meillä on ilmoitusta haulla Sea doo spark , Sea- doo, veneet. Kulutusrengas nylon Sea-Doo 155mm metallipumppu Tuotekysely Jos sinulla on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit