keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ford 5000

Ford 5000

Nettikoneessa on 1ilmoitusta kohteesta Ford. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Tuolloin Ford-traktoreiden eri mallit numeroitiin, Fordson Dexta -mallien tilalle.


Ford 5000

Pikku-Volvo ja Ford Cargon . Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm. Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Traktori sijaitsee Somerolla, tiedustelu puh.


Tietoja päivitetty 28. Ikäisekseen hyväkuntoinen traktori. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on.


Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Houkuttelevia tarjouksia laadukkaista . Kyseinen traktori on muuten ihan ok kuntoinen ja siisti, ihan hyvin pidetyn näköinen. Stock: Delivery time: NEW.


Missä kohtaa se sijaitsee kyseisessä mallissa ja onko helppo vaihtaa? Entä minkä hintainen on uusi? Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä. Engine model ‎: ‎ Ford ? Production: Manufacturer: Ford.


Ford 5000

Factory: Highland Park, Michigan, USA. Original price (USD). Ohjauksessa on hieman klappia (n. neljänneskierros). Ford Conditional Rebates: Bonus Customer Cash -$500.


Vintage Manufacture-CORGI TOYS No. If you had $0, how would you upgrade your Mustang?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit