perjantai 26. elokuuta 2016

Asfalttileikkuri

Asfalttileikkuri

Valikoimamme asfalttileikkurit soveltuvat suuriin ja pieniin leikkaustöihin. Vankka akseli ja laakerointi. Tutustu ja ota yhteyttä!


Asfalttileikkuri

Salminen Oy valmistaa Eurassa sijaitsevalla konepajallaan asfalttileikkureita maanrakennusalan käyttöön. Asfalttileikkurit voidaan kiinnittää helposti . Katso asfalttileikkuri hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Monikäyttöinen lattiasaha betonin ja asfaltin leikkaamiseen. Soveltuu erityisesti pieniin ja keskikokoisiin sahaustöihin.


Yleisohje Lattiasahat ja . Hw Oy asfalttileikkurit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti . Merkki: Pomemet Malli: GJ-300. Nyt myynnissä lisävarusteet ja komponentit Muu merkki asfalttileikkureita 3-ton koneisiin hinnat alk.


Kärkölä, Päijät-Häme. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Exclite- asfalttileikkuri on oikea työkalu tarkkaan ja tehokkaaseen asfaltin lävistykseen. Kulutusteräksestä valmistettu terä on tukevasti laakeroitu ja varustettu . Haussa käytetty asfalttileikkurit ? Ota yhteyttä suoraan asfalttileikkurit -kohteen myyjään.


Timanttileikkuri asfalttileikkuri vuokraus. VANTAA ESPOO HELSINKI. SMP:n uusi asfalttileikkuri tehokkaaseen ja tarkkaan työhön. Karkaistun teräskiekon halkaisija on 4mm.


Toimitetaan yleisimmillä kiinnikkeillä, voidaan. Lisätietoja, 6-9tn koneet, sekä traktorikaivurit ym. Laadukas asfalttileikkuri Hymas45-sovitteella. Terän halkaisija 470mm.


Mittatilauksena lisälaitteita maanrakennuskoneisiin. ASFALTTILEIKKURI NTP-10. Engcon asvalttileikkuri – Tällä Engconin asvalttileikkurilla saat hienon leikkausjäljen ja vältät lisäkustannukset, joita tarpeettomasti poistettu . Vaikka itse pöhköilin postin kuljettamaan tilaukseni, silti paketti oli perillä parissa päivässä.


Asfalttileikkuri

Erityismaininta paketissa olleesta, saatteella . Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit