keskiviikko 17. elokuuta 2016

Hernesniemen maanrakennus

Hernesniemen maanrakennus

Liikevaihto nousi 1prosenttia. Hernesniemen maanrakennus Oy, Nykäläntie 4 Lappajärvi. Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja.


Hernesniemen maanrakennus

Erilaisia kiviaineksia, kuorikatetta sekä seulottua ruokamultaa. Olemme kaivuutöihin ja soralajikkeiden ajoon erikoistunut yritys. Ota meihin yhteyttä kaikissa maanrakennustöihin littyvissä . Mechanical or Industrial Engineering. Ote jätehuoltorekisteristä 1. Ilmoittaja on myynyt kohdetta Huutokaupat. Valitaan Keskustien uudistamisen urakoitsijaksi halvimman hinnan antaneelle.


Olemme yksi EP:n johtavista maa- ja vesirakennusalan palvelujen tuottajista julkiselle sektorille, yrityksille ja yksityisille toimijoille. Yhtiön toimiala on maanrakennus- ja kuljetusliiketoiminta ja siihen liittyvien laitteiden ja tarvikkeiden kauppa ja . Maanrakennusta vuoden kokemuksella. Paras aika tavoitella: . Yhtiön omat maa-alueet takaavat varmat ja nopeat toimitukset järviseudulle ympäri vuoden.


HOTELLI KIVITIPUN palveluita. Hanki maarakennus edullisesti Nettimarkkina. Kaivuu ja Maansiirto Korpela J Oy. Paavolantorin taksiasema. MAANRAKENNUS -kaivinkonetyöt -maansiirto -murskeet -mullat -hiekat - täytemaat.


Kiinteistöhuolto Esa. Anttiikkiliike Paluu. Alajärven Osuuspankki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit