keskiviikko 3. elokuuta 2016

Mönkijä can am

Mönkijä can am

Aina löytyy Outlander, joka vie sinut minne haluat: viisi moottoria, mallia ja lisävarusteita mihin tahansa tehtävään, matkaan tai maastoon. Täydellinen yhdistelmä markkinoiden johtavaa suorituskykyä, täsmällisiä ajo- ominaisuuksia ja kuljettajan tarpeisiin suunniteltuja ratkaisuja. PRO-mallisto on tehty Pohjolan olosuhteisiin ja vastaamaan raskaan työkäytön haasteisiin. Laitteet on suunniteltu Suomessa vaativien ammattikäyttäjien . Erityisesti yllättivät ABS- jarruilla varustetut Outlanderit, joiden huippunopeus on 105 . Moottori: Rotax V 5cc, nestejäähdytys. Outlander DPS 4- traktorimönkijä (T3b) on varustettu alan mullistavalla.


Mönkijä can am

Nyt jopa 60kk rahoitus korolla, ilman käsirahaa ja omistusoikeus heti! Jätä tarjouspyyntö sivupalkin . Can - am 6xTakalavan jatke. Ammattitaidolla Loimaalta. Videolla mönkijä ja rankakärry maastossa! Konekeskus Mikola edustaa Can Am mönkijöitä , jotka ovat alansa ehdotonta huippua!


Tule tutustumaan laajaan . Löydä etsimäsi moottoripyörä . Autoliikkeiden motot. Uutena mallina 500cc yhden hengen malli ja . Ne ovat BRP:n (Bombardier Recreational Products - konsernin) valmistamia mönkijöitä. BRP omistaa myös Lynx- ja Ski Doo . Tutustu kaikkiin tarjoushintaisiin mönkijöihin tällä sivulla ja tule paikan päälle . Voit lukea lisätietoja linkistä . Katso Canam räjäytyskuvat suoraan sivuilta ja tilaa can am osat niistä nyt!


Mönkijä can am

Varaosat ja tarvikkete Can Am kelkkoihin ja mönkijöihin. Vinssit, puskulevyt ja kelkkaosat. Etusivu MÖNKIJÖIDEN VARAOSAT JA VARUSTEET Tehoputket ja Tarvikkeet Mönkijöihin CAN - AM TEHOPUTKET . Käy tutustumassa myös.


Täällä mönkijämies nauttii ja niin tekee muuten vatsakin. Mönkijän starttimoottorin jännitteensäädin. Lopulta, ajaminen kertoo kaiken. Soutuvene Työkoneet.


Rovaniemellä kehitetyn kuusipyöräisen mönkijän ennakkotilauksia on tullut. Kuusipyöräinen mönkijä , nimeltään Can Am Outlander 6xon . Ei muuta kuin mukavia . Laaja valikoima moottorikelkkojen ja mönkijöiden iskunvaimentimia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit