maanantai 1. elokuuta 2016

Huvila net

Huvila net

Vuokramökit, lomamökit, mökit, mökkivuokraus. Holiday cottages and villas for rent in Finland. Vuokrattavasta loma-asunnosta haaveileva voi etsiä unelmiensa täyttymystä Huvila.


Sopivaa mökkiä voi hakea erilaisten vaatimusten . Huvilassa on iso oleskelutila ja hyvin varusteltu moderni keittiö sekä hengen ruokapöytä. Etelä-Savossa Pertunmaalla kauniin kirkasvetisen Peruveden maisemissa ympärivuotiseen lomailuun . Loppijärven Itusaaressa kaksi hirsimökkiä. Lisätiedot ja varaukset: Puh. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä Huvila.


Yleisöystävällistä laatua ja ladunavausta. Virroilla ison vesistön rannalla. UUSI 7-HENGEN ULKOPOREALLAS. Korketasoinen huvila kauniissa maisemissa. Linkkumylly huvila mokit.


Huvila net

Lähellä rantaa olevat kesämökit sekä ylelliset huvilat sijaitsevat Korpijärven ja Kukasjärven. Jokaisella huvilalla on myös oma ranta ja yksityisyys. Kahden erillisen huvilan muodostama kokonaisuus, jossa kummallakin. Huvilat sijaitsevat Kuhmoisissa Päijänteen rannalla ja jokaisella huvilalla on oma uimaranta ja soutuvene.


Huvila sijaitsee Saimaan rannalla niemen kärjessä, näkymä olohuoneesta on. Pulkkilanharjun huvilat tarjoavat upeat puitteet laadukkaaseen lomaan. Vuokraa viihtyisät tilat vapaa-aikaan ja yritystilaisuuksiin. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva kaikilla mukavuuksilla varustettu huvila.


Huvila net

Sisätiloihin ei saa viedä lemmikkieläimiä. Huvila on käsinveistetty ja sen hirsipinnat on perinteisen tavan mukaan viimeistelty piilukirveellä. Näkymä huvilan edestä Onkilammille.


Villa Rantakallio Huvila. Huvila tarjoaa mahdollisuuden pitää vaikkapa perhejuhlat tai muut pienimuotoiset tilaisuudet jonne voit halutessasi tilata yksityisen kokin tai pitopalvelun tuomat . Huvilarannan vuokramökit Keski-Suomessa, Multialla, ovat täysin varusteltuja, huolettomaan ja helppoon lomailuun tarkoitettuja vuokramökkejä. Upeat lomamökit ja lomahuvilat sijaitsevat Lahden, Heinolan ja Kouvolan keskipisteessä, Iitissä.


Meillä mökkivuokraus on helppoa ja nopeaa. MÖKKIEN VARAUSTILANTEET OVAT NÄHTÄVISSÄ HUVILA. Viikkohinnat: 3- 4€ Oma ranta: Pärnäjärvi.


Viihtyisä, kodikkaasti . Niemen kärjessä sijaitseva perinteinen hirsimökki puulämmitteisellä saunalla. BioWCMatala hiekkaranta on mitä parhain pienille lapsille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit