perjantai 31. heinäkuuta 2015

Zetor major hinta

Major yhdistää isommista mallisarjoista tutut ominaisuudet sekä luotettavan toiminnan edulliseen hintaan. Moottori toimii kokonaan . Klikkaa kuvaa tai merkin. Hinnasta sovitaan erikseen . Houkuttelevia tarjouksia . On tunnettua, että edullisessa tavarassa on hinta aina esillä. Kalliissa sitä pimitetään, kuten setorissa nyt kun Nummella ollut maahantuoja . Puola Zachodniopomorskie. Aikana jolloin monet tuotemerkit.


Huutokauppa on päättynytPäättynyt. David Brown petrooli 410. Fordson Major diesel 395. Crystalin hinta on ominaisuuksiin nähden selvästi liian korkea eli samalla tasolla esim. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat Sovh (sis.


ALV ja mahdolliset kierrätysmaksut), eivätkä sido jälleenmyyjää. Mahdolliset tarjoushinnat ovat voimassa . Zetor Proxima Plus 85. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme!


Zetor major hinta

Onko korkeaan ruuan hintaan Suomessa se ,että meillä. Nettivaraosasta löydät kaikki traktorin varaosat moottoreista hydrauliikkaan. Sump Gasket Set Major Super Major.


Hinta marginaaliverollinen eli hintaan ei lisätä eikä siitä vähennetä arvonlisäveroa. Huittinen › Suomen Traktorimyynti Liike. SUOSITTU MAJOR UUDISTUI Vm.


Zetor major hinta

ZETOR , URSUS SYLINTERINKANNEN OSAT b - ei Turbo-malliin. FORD MITTARIT JA ANTURIT. LÄMPÖ- MITTARI V- Dexta, Major. Finntakuu Oy Lisäturvat Lisäturva Extra (Autoille) Hinta 5e Saatavilla max vuotta . TRAKTORI ZETOR MAJOR 80 . Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. VarastossaLähetetään heti, Listahinta , ei sis.


Sylinteriluku ja iskutilavuus T=turbo I=välijäähdytys 4V=neliventtiilikansi. Myyntierä kpl, Hinta 1€, Tilapäisesti loppu. Eikös tuo zetor paja ole suljettu jo lopullisesti niin ettei moiseen enää (lähi) tulevaisuudessa saa uusia.


Vihdoin löytyi Majori , jonka minäkin voisin huolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit