keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Myydään metsäkärry

Myydään metsäkärry

Myydään metsäperävaunut kuormaimella. Hanki metsäperävaunut kuormaimella. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Haussa käytetty metsäperävaunut?


Ota yhteyttä suoraan metsäperävaunut - kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Hinta alv TEKNISET TIEDOT Kuormain FARMI Ulottuvuus 8m. Nostokyky puomin päästä 310kg. Traktorin metsäkärry alkaen 9€.


Kärryn tyyppi 1ja kuormaimen tyyppi 670. Kunnossa oleva kokonaisuus. Mönkijän peräkärryt ja reet. Motojen peräkärryt ja reet. KOTIMAINEN laatutuote - Rotec hydraulinen esiohjaus - ulottuvuus n. Lainaus käyttäjältä: kantola - 01.


Vanha metsäkärry Riihimäkeen. Sitten kone myyntiin ja omansa tai enemmän saanut takaisin. Uusi mönkijän metsäkärry kuormaajalla.


Alla olevien itseopiskelumateriaalien avulla voit itsenisesti kerrata ruotsin kielt ennen kuin osallistut tutkintoosi kuuluvalle . Lantmännen Agron valikoimista löytyy metsäajoon hyvin soveltuvat vahvat ja monitoimiset Nokka ja Oniar-metsäperävaunut, metsäkärryt , kaatopäät, . Metsäkärry 1-akselinen traktoriin uusi, myydään asiakkaan lukuun. Huutokauppapäivässä 31. Näistä voi tehdä myös ennakkotarjouksia. Avant perävaunu soveltuu mitä erilaisempien tavaroiden kuljetukseen. Etu- ja takalaita sekä sivulaidat voidaan . Hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käytön.


Myydään metsäkärry

Asiakaspalvelu ja myynti. Huolto, tekninen tuki, myynti ja vuokrausteemu. Laadukkaat ja kestävät mönkijän kärryt. Peräkärryt, rankakärryt ja tarvikkeet. Näytä yhdellä sivulla.


Lajitteluperuste: Relevanssi, Nimi, Hinta: . METSÄ-SÄÄMÄNEN OY yhteystiedot: Tukikohdantie 10. Merkittävänä Stockmann-sijoittana tunnettu Kim Lindström ei ollut heti valmis nielemään ilmoitusta Lindexin mahdollisista myyntiaikeista. Kaatopää traktorin tai metsäkärryn kuormaimeen.


Myydään metsäkärry

Voi suorittaa pystykarsintaa ennen kaatoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit