keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Valmet 361 vaihteisto

Valmet 361 vaihteisto

Vaihteisto oli niin pahaääninen, tuntui korvat . Valmet 3vaihteensiirto 23. Ruiskutuksen alkamishetken määrääminen ja ruiskutuspumpun. Calix lohkolämmitin vastus valmet. VALMET 3D traktorin päämitat ja - arvot:.


Valmet 361 vaihteisto

Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Laaja valikoima uusia ja käytettyjä varaosia traktoreihin.


Ota yhteyttäTyrnävä › Hannu. Traktorin varaosat 3-565. Ongelmia on ollut vaihteiston kertojan kanssa, sen toiminta kannattaa varmistaa.


Ulkonäkö oli laitettu uusiksi ja kulmikkuudessa se oli itse asiassa aikaansa edellä. Puuttuu: vaihteisto Koko Suomi, Tori. Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Päätetään jatkaa samalla linjalla eteenpäin: LM-teli, mekaaninen vaihteisto , . Laatikoissakin on eroja esim.


Uusin päivitys: noin kuukausi sitten. Terve moottori ja vaihteisto , kytkin uusittu juuri. Polttoainesäiliö oli sijoitettu kytkimen ja vaihteiston väliin ja pohja oli tasainen. Mutta joitain lisäaineita niihin valmetin vaihteisto öljyihin on lisätty koska niitä . Tarkastele: Taulukkona Listana.


Sijainti, Aakkosjärjestys. Onnistuttu rikkomaan sekä moottori että vaihteisto. Ja pitkä seisottaminen ei tee . Valtra on AGCO-yhtymän kansainvälinen tuotemerkki.


Kaikki oikeudet pidätetään. VAIHTOPUOLIKANNET JA -KAMPIAKSELIT. Hakusessa valmet 6ehjä moottori tai korjauskelpoinen aihio, myös hytintakaa. Edullinen vähäiseen käyttöön ja ostan myös renkaat 361seen vanteineen.


Perä ei huuda ja vaihteisto on äänetön. Ostin tämän aikanaan 254tkm ajettuna, tämä on oikeasti 500tkm ajettu eikä niitä perinteisiä 1joissa . En muista ulkoa Voith- vaihteiston välityssuhteita ja onko siinä hydraulista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit