torstai 16. heinäkuuta 2015

Linq kiinnikkeet

LinQ -järjestelmä tekee tavaroiden kiinnittämisestä kelkkaan helppoa. Kiinnitys ja irrotus ilman työkaluja. Mahdollistaa LinQ -lisävarusteiden asennuksen. Myydään neljän pakkauksissa. Paljonkohan noiden kiinnikkeiden väli on leveyssuunnassa.


Linq kiinnikkeet

Nykysin on telatunnelissa vissiin ne porauspaikat mutta mulla niitä ei ole. SR LinQ -tunnelilaukku L, 199. EUR, Tilapäisesti loppu. Toimitus: nouto vain myymälästä.


LYNX LinQ kahdenistuttava penkki. LinQ on jämerä lisävarusteiden kiinnitysjärjestelmä. SOVELTUVUUS: OUTLANDER L JA OUTLANDER L MAX (G2L). Suomen villein kelkkakauppa - Ilman toimituskuluja 100€ - päivän palautusoi-keus - Alin . Aukioloajat - Tampere. Pitää tavarat turvallisesti paikoillaan ajon aikana.


Linq kiinnikkeet

LinQ - kiinnikkeet , joissa on lukitusjärjestelmä kiinnikkeiden pitämiseksi yläasennossa. Suorituskykyinen jetti. Keulassa ja telastossa KYBin lisäsäiliölliset, purettavat ja huollettavat iskunvaimentimet.


LinQ-kylmälaatikon asennukseen. Pitäisi ledeille tilata kiinnikkeet ja niissä pidempi toimitusaika. Can-Amin oma takaboksi, paras ja tyylikkäin.


Iso suuaukko, josta sopii kypärät ja moottorisahat boksiin. Nopea linQ -kiinnitys - boksi on irrotettavissa . Lähes uudenveroinen RS kitillä varustetu Rave RE 6E-TEC. Pohjapanssari, LED-lisävalo ja LinQ kiinnike takana. Juuri huollosta tullut -Takaiskarit huollettu samalla - LinQ kiinnikkeet ja peräkoukku.


Tarjoan vaihtolaitetta. Vaihtolaitteen tiedot. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Ostetaan linq kiinnike pari tarjoa jos jäänyt yli määräseksi.


Linq kiinnikkeet

Saa linq laukun vaikkapa Yamahaan missä BRP: tä kapeampi tunneli. Linq kiinnikkeiden levityspalat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit