tiistai 21. heinäkuuta 2015

Pieni kaivinkone vuokraus

Löydä vuokrattavat Kaivinkoneet kätevästi Nettivuokrauksesta. Palvelustamme löydät ilmoitusta kategoriasta Kaivinkoneet. Katso tästä kaikki kaivinkoneet -osastoon jätetyt ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin.


Minikaivurin vuokraus. Suoritamme tilauksesta myös pienimuotoisia kaivuutöitä. Tarvittaessa kuljetamme kaivinkoneen kauhoineen ja lisälaitteineen . Kalusto tulee palauttaa sovittuun paikkaan vuokrakauden päättyessä.


Osa Maanrakennuskoneet. Volvo EC210CL Kaivinkone. Huyndai Robex 160LCD-kaivinkone. Wacker Neuson ETkaivinkone. Yanmar viokaivurit kallistajalla. Sähköisesti esiohjattu ammattikone.


Pienemmät kaivinkoneet kiinnostavat pitkälti yksityistä vuokraajaa ja niiden keskimääräinen vuokra -aika on lyhyempi kuin suurempien . Mikäli koneen käytössä ilmenee vuokra -aikana ongelmia, olemme totta kai. Cat Rental Storen monipuolisesta konevalikoimasta saat luotettavan ja laadukkaan Cat-koneen sekä työlaitteet. Meiltä myös koneiden rahdit! Vuokraa kaivuri käyttöösi.


Opastamme tarvittaessa oikean koneen valintaan – älä . Puuttuu: pieni kaivinkone tn. Kaivurin kauha iso Hitachi 1-tn. Oli kaivinkonetarpeesi iso tai pieni , meiltä löytyy siihen ratkaisu. Voit vuokrata kaivinkoneen joko vuokrakausiksi tai viikoiksi. Noudatamme Teknisen Kaupan konevuokraamojen yleisiä vuokrauksen ja palveluiden toimitusehtoja.


Pieni kaivinkone vuokraus

Kulmahiomakone 2V, pieni. Paketti sisältää kaikki tarvittavat lisävarusteet. Pienkuormaajat, minikaivurit. Konekauppaa yli vuoden kokemuksella. Pyöräalustaiset kaivinkoneet , VRK, VKO, KK.


Konevuokraamo Oulussa ja Helsingissä, toimitamme vuokrakoneita koko Suomeen. Monipuolinen ja palveleva konevuokraamo, jossa kalusto ja palvelu on . Muut vuokrakoneet , myyntikoneet ja varaosat p. Erilaiset maantiivistäjät, hiomakoneet .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit