maanantai 13. heinäkuuta 2015

Traktori huutokauppa

Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Traktorin etukuormaajassa on kiinni trukkipiikit. Peräkärryssä (lavalla) ovat mm. Alla on lista käytettyjen traktorit huutokaupoista.


Katso tästä kaikki traktori -ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Myydään huutokaupalla. Juuri nyt ei huutokaupattavaa. Käytöstä poistettu traktori.


Aloita tarjousten tekeminen tai myyminen kohteessa Catan Pienoismalliautojen huutokauppa ( traktorit ja kuorma-autot). Kohteen huutokauppa on päättynyt 2. Tällä viikolla huutokaupassa : Corgi . Poistotoriltamme löydät edullisesti laadukkaita työkoneita ja -laitteita. Tutustu ja ota yhteyttä! Pyhämaan Karhussa HUUTOKAUPPA 06. Valtra Atraktori etukuormaajalla vm.


Traktori huutokauppa

Fiat traktori , Silver Colibri vene moottoreineen,. Tervakoskella osoitteessa Rajapirtintie 4! Auto- ja Konemyynti S Setälä. TRAKTORIN NOSTOLAITESOVITTEINEN PAINO ETEEN TAI . Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä huutokaupan päättymispäivää seuraavana arkipäivänä. Maksuaika on vrk huutokaupan sulkeutumisen jälkeen.


Myynnissä on kaikkiaan eri kohdetta, muun muassa kaksi moottorikelkkaa, kaksi peräkärryä, ruohonleikkuri ja traktorin kauhoja. Ei pohjahintaa, ei takuuta. Kohde myydään siinä kunnossa sekä . Kuten huutokaupoissa on tapana, laite myytiin ilman takuuta siinä kunnossa, kuin se on myyntihetkellä. Laitilassa vapaaehtoinen huutokauppa matalliverstaan irtaimesta.


Traktori huutokauppa

Hanki itsellesi uusi tai käytetty traktorimönkijä jo tänään! Lapset Oskar ja Josefina hyppäsivät armeijatavaran huutokaupassa myynnissä olleen traktorin kyytiin, isä Krister Forss katselee vieressä. Puolustusvoimien hylätyn materiaalin huutokauppa torstaina 26. Rehtiä ja tehokasta käytettyjen maatalouskoneiden kauppaa nykyaikaisin menetelmin. Selkärannantie :n piha-alueella.


Myytävänä on muun muassa traktorin. Myynnissä on muun muassa puolustusvoimien mönkijöitä, muutama Valmetin traktori , maastokuorma-autoja ja muuta käytöstä poistettua materiaalia kuten . Huutokauppa on perjantaina 29. Klikkaa on olemassa lisätietoja!


Näyttö alkaa kello 9. Myymme vuosittain satoja tuotteita huutokaupalla ja tarjonta autoista, . Salosaaren huutokauppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit